Πολιτική

Μ. Αγγελόπουλος: Απολύτως λογικό η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου να εξετάζει όλες τις περιπτώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

29 Νοε, 2018 - 03:11
Μ. Αγγελόπουλος: Απολύτως λογικό η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου να εξετάζει όλες τις περιπτώσεις, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

«Στηρίζω απολύτως την προληπτική ενέργεια της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας να προτείνει ως εναλλακτική υποψηφιότητα τον αντιδήμαρχο μου Πάρη Παπαγεωργίου. Πρόκειται για έναν ικανό άνθρωπο και με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ», δήλωσε μιλώντας στον Σάμος FM 97.7 ο Δήμαρχος Σάμου κύριος Μιχάλης Αγγελόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου στη  Σάμο.

Ο Δήμαρχος Σάμου τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Σάμου και θεώρησε απολύτως φυσιολογικό η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου της Νέας Δημοκρατίας να κινείται προληπτικά και να προσπαθεί να εντοπίσει μια πιθανή διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που εκείνος, για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Τέλος ο κύριος Αγγελόπουλος άφησε (σ.σ χωρις να αναφερθεί συγκεκριμένα) αιχμές ενάντια σε αυτούς, που όπως είπε, επιδιώκουν να τοποθετούνται ως υποψήφιοι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «εγώ είμαι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από άλλα σχήματα.»

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι