officeart horizontal  

 

Πολιτική

Δεν κατέληξε ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ στον επικεφαλής για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

30 Νοε, 2018 - 05:11
Δεν κατέληξε ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ στον επικεφαλής για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Σε... θρίλερ εξελίσσεται η επιλογή του επικεφαλης για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, μετά και την συνεδρίαση των νομαρχιακών επιτροπών των τριών νησιών.

Zafiris spilanis samostimes

Κατά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στις συνεδριάσεις και των τριών νομαρχιακών επιτροπών Σάμου, Χίου, Λέσβου, για την επιλογή υποψηφίου, υπήρξε ισοψηφία μεταξύ του περιφερειακού συμβούλου κύριου Γιάννη Σπιλάνη και του κυρίου Στρατή Ζαφείρη, πρώην Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η επιλογή προσώπου που θα ηγηθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Η διαδικασία επιλογής του επικεφαλής δεν εμποδίζει όμως τις διαδικασίες συγκρότησης της παράταξης.

Για τον σκοπό αυτό σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 30 Νοεμβρίου) πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου - παρουσίαση, της πρωτοβουλίας για την Αυτοδιοίκηση  στις αίθουσες τηλεδιάσκεψης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λήμνο και Ικαρία. 

samostimes tilediaskepsi spilanis2

Την σύσκεψη οργάνωσαν οι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γιούλα Αργυρούδη, Μαρία Νικολάρα και Γιάννης Σπιλάνης. 

Ο κ. Σπιλάνης απο την Σάμο αναφέρθηκε στην ανάγκη που διαμορφώνεται για την συγκρότηση μιας ενωμένης παράταξης με γνώση στα προβλήματα των νησιών μας, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην νομάρχης Σάμου κ. Μανόλης Κάρλας.

Να αναφέρουμε τέλος ότι, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική δέσμευση του πρώην νομάρχη Σάμου κ. Μανώλη Κάρλα για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ως περιφερειακός σύμβουλος.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software