Πολιτική

Υποψηφιότητα Νίκου Ζάχαρη με ΣΥΡΙΖΑ

4 Δεκ, 2018 - 10:12
Υποψηφιότητα Νίκου Ζάχαρη με ΣΥΡΙΖΑ

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αβεβαιότητα και ανησυχία στη Σάμο. Τα οκτώ χρόνια των μνημονίων και της οικονομικής κατάρρευσης, έχουν διαλύσει την κοινωνική συνοχή, την αισιοδοξία, την ελπίδα και ευνοούν ακραίες και αντιδραστικές φωνές.

Συνειδητοποιούμε πλέον όλοι, ότι η Σάμος, το νησί μας, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο και συνάμα ιστορικό σταυροδρόμι. Απέναντι στην κυνική άποψη ότι «τίποτε δεν αλλάζει» και «όλοι ίδιοι είναι», που μας αδρανοποιεί και μας εγκλωβίζει στο αδιέξοδο, η απάντησή μας μπορεί να είναι μόνο η συμμετοχή, οι προγραμματικές συγκλίσεις και η αποφασιστικότητα δράσης, κρατώντας ανυποχώρητα τις διαχωριστικές «κόκκινες» γραμμές απέναντι σε ακροδεξιές, ξενοφοβικέςκαι ρατσιστικές απόψεις.

Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε όχι μεταξύ μας, αλλά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, είναι ανάγκη να αντικαταστήσουμε την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια με την ελπίδα και την αισιοδοξία. Ήρθε η ώρα όλοι εμείς, που είτε γεννηθήκαμε εδώ είτε επιλέξαμε να ζήσουμε εδώ με τις οικογένειές μας, να σκεφτούμε, να μοιραστούμε ιδέες και να δημιουργήσουμε προγραμματικό πλαίσιο, να δούμε αυτό το νησί να προοδεύει, διατηρώντας ψηλά τις αξίες της ανοικτήςκαι δημοκρατικής κοινωνίας μας.

Δεν μπορούμε πια να ψάχνουμε στο παρελθόν για απαντήσεις, πρέπει να κοιτάξουμε προς τα εμπρός, να αλλάξουμε σελίδα. Με αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και να συμπορευτώως επικεφαλήςστην πρωτοβουλία της συγκρότησης μιας ευρείας και ενωτικής προσπάθειας, μιας νέας δημοτικής παράταξης που,με συλλογικότητα, με όραμα, με ιεραρχημένο πρόγραμμα, με αταλάντευτη πίστη στιςδημοκρατικές αρχές και τιςπανανθρώπινες αξίες, θα δώσουμε την εκλογική μάχη για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μας. με Όραμα, με Πρόγραμμα, με Συμμετοχή, η ΣΑΜΟΣ αλλάΖΕΙ…

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι