officeart horizontal  

 

Πολιτική

Χαρίτσης: ''Δεν πρόκειται για ουσιαστικές αλλαγές στον αυτοδιοικητικό χάρτη''

22 Δεκ, 2018 - 09:12
Χαρίτσης: ''Δεν πρόκειται για ουσιαστικές αλλαγές στον αυτοδιοικητικό χάρτη''

Τον... επόμενο χρόνο, μετά τις γιορτές αναμένεται από το υπουργείο Εσωτερικών, η ρύθμιση που θα αφορά στις αλλαγές στο χωροταξικό των δήμων. Σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, δήλωσε ότι θα γίνουν «λίγες και συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εξόφθαλμων περιπτώσεων που δημιούργησε ο Καλλικράτης». 

Ο κ. Χαρίτσης  τόνισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του υπουργείου ''να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θέλουμε να λύσουμε '' και ξεκαθάρισε «Ότι δεν πρόκειται για ουσιαστικές αλλαγές στον αυτοδιοικητικό χάρτη».

Σύμφωνα με τον υπουργό μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον προσεχή Μάϊο το θέμα θα εξεταστεί με διαβούλευση με τοπικούς φορείς και κοινωνίες για  μεγαλύτερες αλλαγές στο χωροταξικό. 

Σύμφωνα  με πληροφορίες που επικαλείται το aftodioikisi.gr συζητήσεις γίνονται για πέντε νησιά: Λέσβος,  Χίος, Ρόδος, Κέρκυρα και Κεφαλλονιά. 

Σε ότι αφορά στη Σάμο τώρα, παρά τις συνεχείς πιέσεις του βουλευτή προς τον αρμόδιο υπουργό δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί στις αρχικές ανακοινώσεις και το θέμα δημιουργίας των δυο δήμων, ίσως, τεθεί για συζήτηση μετά τον Μάϊο και τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.  

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software