Πολιτική

Διαγραφή του προέδρου ΝΟΔΕ Σάμου γιατί δεν στηρίζει Χ. Καλογήρου

12 Ιαν, 2019 - 05:01
Διαγραφή του προέδρου ΝΟΔΕ Σάμου γιατί δεν στηρίζει Χ. Καλογήρου

Εκτός Ν.Δ. τέθηκε εδώ και τρείς μέρες ο (πρώην πλέον) πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης.

Αιτία της διαγραφής του κ. Πανουράκη η αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά που επικεντρώνεται στην υποστήριξη της υποψηφιότητας του καθηγητή Κ. Μουτζούρη ως Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου. Υπενθυμίζουμε ότι επίσημα απο το κόμμα της Ν.Δ. έχει δοθεί στήριξη στην νυν Περιφερειάρχη κυρία Χριστιάνα Καλογήρου.

Του στοίχισαν οι επαφές και μια φωτογραφία

Αν και ο κ. Πανουράκης δεν είχε τοποθετηθεί δημοσίως για την στήριξη του στον κ. Μουτζούρη, εν τούτις, συναντήθηκε μαζί του όσες φορές ο πρώην Πρύτανης του Ε.Μ.Π. ήρθε στη Σάμο και οι διάφορες πληροφορίες τοποθετούσαν τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ στους θερμούς υποστηρικτές του. Πληροφορίες οι οποίες έφθασαν στα κεντρικά της Ν.Δ. συνοδευόμενες και απο την παρακάτω φωτογραφία.

 panourakis

Ο κ. Πανουράκης αριστερά, ο κ. Κ. Μουτζούρης στο κέντρο 

Η Ν.Δ. δίνει αυστηρό, ξεκάθαρο μήνυμα, ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ''αντάρτες'' στην εκλογική προσπάθεια που θα κάνει για να κερδίσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζοντας την σημερινή Περιφερειάρχη κυρία Χριστιάνα Καλογήρου.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η απόφαση περί διαγραφής έχει εκδοθεί σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και τρείς μέρες, από την ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου δεν έχει υπάρξη ακόμα επίσημη ενημέρωση.

Στις παρασκηνιακές διαβουλέυσης που γίνονται για τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ και μετά την άρνηση στελεχών να δραστηριοποιηθούν, επικρατέστερη λύση φαίνεται να είναι ο πρόεδρος της Δυτικής ΔΗΜΤΟ Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου. 

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι