Πολιτική

Γιατί οι 3 ΝΟΔΕ ''γλυκοκοιτάνε'' Μουτζούρη

4 Φεβ, 2019 - 02:02
Γιατί οι 3 ΝΟΔΕ ''γλυκοκοιτάνε'' Μουτζούρη

Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο στη Χίο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου πρώην Πρύτανης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και νυν του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κώστα Μουτζούρη.

Με ηχηρά ονόματα και δυναμική εκπροσώπηση από το γυναικείο φύλο. Στην γειτονική Λέσβο που θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα κατά μεγάλο ποσοστό , διεισδύει όλο και περισσότερο στην Νέα Δημοκρατία μετά την δυσαρέσκεια και τις όχι καλές σχέσεις που έχουν πολλά στελέχη της Ν.Δ. ειδικά το τελευταίο διάστημα στο πρόσωπο της Χριστιάννας Καλογήρου. Τα μέλη της ΝΟΔΕ Λέσβου έχουν εκφράσει τη συνολική της αντίδραση στην επιλογή της νυν Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου την οποία και δεν εγκρίνουν και από ότι φαίνεται διχάζει το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας.

Με ομόφωνη μάλιστα απόφασή ανέλυσαν στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τους προβληματισμούς τους για την υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου θεωρώντας χαμένη την υπόθεση της Περιφέρειας. Αναμένεται λοιπόν ένα πολύ θερμό πολιτικό κλίμα τις αμέσως επόμενες ημέρες το οποίο καλείται να ξεκαθαρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη Σάμο η διαγραφή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Σάμου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Πατουράκη που αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματος και η προσχώρηση του στην ανεξάρτητη παράταξη Μουτζούρη φαίνεται να λειτουργεί εις βάρος της Καλογήρου που χάνει έδαφος μαζί με την φθορά του χρόνου που έχει η νυν Περιφερειάρχης. Ίδιο κλίμα και στη Λήμνο ενώ η ΝΟΔΕ Χίου παραμένει πιστή στην κα. Καλογήρου.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι