Πολιτική

Υποψηφιότητα Αντώνη Σίμου για το Δήμο Σάμου

13 Φεβ, 2019 - 03:02
Υποψηφιότητα Αντώνη Σίμου για το Δήμο Σάμου

Σαμιώτισσες – Σαμιώτες, σας καλούμε να συμπαραταχθείτε μαζί μας και να στηρίξετε τον αγώνα, που ξεκινάμε από σήμερα 13-2-2019, με όραμα δημιουργίας και ανάπτυξης για το όμορφο, αλλά και τα τελευταία χρόνια, πολύπαθο νησί μας.

Η τετράχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά με δίδαξε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση τα δύσκολα προβλήματα λύνονται από θέση ισχύος, με αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες, που μόνο ισχυρές και ιδεολογικά συμπαγείς δημοτικές αρχές μπορούν να εκτελέσουν και όχι πολυσύνθετες παρατάξεις, που αποφεύγουν να εμπλακούν με τα δύσκολα υπό τον κίνδυνο της αυτοδιάλυσης. Οι παραπάνω διαπιστώσεις, σε συνδυασμό με τα καυτά προβλήματα που βασανίζουν τα τελευταία χρόνια την ιδιαίτερη πατρίδα μας, με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ζητώντας παράλληλα και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μπορέσω να συγκροτήσω ένα δυνατό και ταυτόχρονα ιδεολογικά συμπαγές ψηφοδέλτιο, ικανό να δώσει λύσεις.

Η απόφασή μας, μετά την εκλογή μας σε θέση ευθύνης, είναι να κινηθούμε σε τέσσερις κύριους άξονες προκειμένου:

1ον Να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας και της κοινωνικής προστασίας, που έχει κλονισθεί πάρα πολύ σοβαρά τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του μεταναστευτικού ζητήματος, με κύριο στόχο την οριστική επίλυση του προβλήματος.

2ον Να βρεθούμε πιο κοντά στους συνδημότες μας, δίνοντας άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους και κυρίως στα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας.

3ον Να συνεχίσουμε υπεύθυνα και σωστά, σεβόμενοι το δημόσιο χρήμα, τα ήδη χρηματοδοτούμενα έργα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας παράλληλα νέα έργα υποδομών και ανάπτυξης, τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και θα κρατήσουν τους νέους κοντά μας.

4ον Να συνεχίσουμε το έργο της εξωστρέφειας, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η νυν δημοτική αρχή, για να αναδείξουμε το προικισμένο νησί μας ως τον τέλειο τουριστικό προορισμό μέσω του πολιτισμού, του αθλητισμού και άλλων συναφών δράσεων.

Σαμώτισσες – Σαμιώτες, με τη δική σας στήριξη μπορούμε να πετύχουμε πολλά, γι’ αυτό σας καλούμε να δώσετε ένα δυναμικό παρών στον αγώνα μας, παραμερίζοντας προσωπικές, κομματικές και τοπικιστικές φιλοδοξίες. Με τη δική σας στήριξη μπορούμε να απαλλάξουμε το νησί μας από τα μεγάλα προβλήματα, προκειμένου στη συνέχεια όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα, που θα υπόσχεται πολλά σε μας και στα παιδιά μας.

Σάμος, 13 Φεβρουαρίου 2019

Αντώνης Σίμος Υποψήφιος Δήμαρχος

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι