Πολιτική

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ζήτησε ενότητα και μια Χριστιανική Ευρώπη, κατηγορώ για το μεταναστευτικό

16 Φεβ, 2019 - 09:02
Μ. Βαρβιτσιώτης: Ζήτησε ενότητα και μια Χριστιανική Ευρώπη, κατηγορώ για το μεταναστευτικό

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινήθηκε η ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. και υπεύθυνου μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματος, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σε κομματικό ακροατήριο στη Σάμο.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης απηύθηνε κάλεσμα ενότητας στα στελέχη και τους φίλους του κόμματος που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην πόλη της Σάμου για την κοπή της πίτας της ΝΟ.Δ.Ε, ενόψει των εκλογικών μαχών. 

Στην ομιλία του ο πρώην υπουργός άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με έμφαση στο μεταναστευτικό,υποσχόμενος καλύτερη επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων προκειμένου να αποτρέπεται η εύκολη είσοδο στην χώρα παράνομων αλλοδαπών, όπως χαρακτηριστικά είπε.

samostimes node samou pita 2019 16

Σε ότι αφορά στις ευροεκλογές ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών λέγοντας ότι αυτό που ενώνει την ευρώπη είναι η χριστιανική θρησκεία και η ευρώπη πρέπει να μείνει χριστιανική. 

Εξαίροντας το έργο της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τόνισε ότι η Ν.Δ. στηρίζει ενωτικά την προσπάθεια της να επανεκλεγεί. ''Περιμένω η Σάμος να γίνει γαλάζια'' ήταν τα λόγια του κ. Βαρβιτσιώτη στην αναφορά του στις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ενώ για τις δημοτικές εκλογές ο πρώην υπουργός τόνισε ότι η Ν.Δ. θα στηρίξει τον άνθρωπο της χωρίς όμως να τον ονομάζει (σ.σ. Νίκος Κατρακάζος και Αντώνης Σίμος ζητούν στήριξη).

samostimes node samou pita 2019 6

Των ομιλητών προηγήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου ο οποίος έκοψε την βασιλόπιτα της οργάνωσης και στην σύντομη ομιλία του φρόντισε να ανεβάσει τους προεκλογικούς τόνους.

samostimes node samou pita 2019 2

Τέλος τον λόγο πήρε ο Δμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος για έναν σύντομο χαιρετισμό. 

samostimes node samou pita 2019 18

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι