Πολιτική

Ν. Κατρακάζος ενάντια στην ''κυριαρχία των συντεχνιών και των μικροσυμφερόντων'

13 Μαρ, 2019 - 06:03

katrakazos

Την στήριξη του κόσμου της Ανατολικής Σάμου ενάντια στην ''κυριαρχία των συντεχνιών και των μικροσυμφερόντων'', ζητά με δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου και Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Κατρακάζος. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Σάμος, 13 Μαρτίου 2019

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

όλα αυτά τα χρόνια είμαι ΠΑΡΩΝ, με όλη τη σημασία της λέξης, στον αγώνα για τον τόπο μας, με έργο μετρήσιμο, συγκεκριμένο και ουσιαστικό. Έναν αγώνα στον σκληρό στίβο της πραγματικότητας και όχι στην ουτοπία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της εικονικής πραγματικότητας.

Αυτή η παρουσία αλλά και η αδιαμφισβήτητη εμπειρία μου είναι που κατά τη γνώμη μου, μου δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσω τη συνέχιση της παρουσίας μου στα κοινά πάντα στη βάση της εθελοντικής προσφοράς που δεν αφήνει περιθώρια για μονιμότητα και «καριέρα». Όπως έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό, μαζί με μια ομάδα συνοδοιπόρων αποφασίσαμε να δώσουμε τη μάχη για τον τόπο μας στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Από την πρώτη στιγμή δεχτήκαμε και δεχόμαστε έναν σκληρό πόλεμο, έναν πόλεμο που ξεπερνάει τα όρια της ηθικής και του ευ αγωνίζεσθαι, με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Να ξέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μας πτοήσουν και ούτε θα μας παρασυρουν σε μια σύγκρουση που μόνο επιβλαβής θα είναι για τον τόπο. Δυστυχώς, και αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό στα πολύ δύσκολα που έρχονται, ο «Κλεισθένης» κατάφερε την στόχευση του. Αντί να ενώσει, να διαιρέσει. Αντί να συνθέσει, να διαλύσει.

Η τοπική μας κοινωνία βαδίζει σε μια δύσκολη πραγματικότητα διαιρεμένη γεωγραφικά, ιδεολογικά, με κυριαρχία των συντεχνιών και των μικροσυμφερόντων, με κυριαρχία των προσωπικών φιλοδοξιών αλλά και αντιπαλοτήτων. Δυστυχώς, εαν δεν δώσουμε όλοι μαζί ένα τέλος σε αυτή τη διαμορφωθείσα κατάσταση, για ακόμα μια φορά θα είμαστε ουραγοί στην ανάπτυξη και στις εξελίξεις. Εμείς, Εγώ από την πρώτη στιγμή είχαμε και έχουμε κύριο στόχο την ενότητα, τη σύνθεση απόψεων μέσα από μια πλατιάς συμμετοχής ανοιχτή ομάδα. Μια ομάδα που ο ένας, συμπληρώνει τον άλλο. Μια ομάδα που ακόμα και οι ιδεολογικές διαφορές λειτουργούν συνεκτικά χάρη στην ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο, την προσφορά και τον αγώνα να τον οδηγήσουμε στη θέση που πραγματικά του αξίζει. Με αυτές τις αρχές ξεκινήσαμε και με αυτές θα πορευτούμε.

Εσείς οι πολίτες είστε αυτοί που θα αποφασίσετε ποιους θεωρείτε ικανότερους να οδηγήσουν τον τόπο τα επόμενα χρόνια, ποιοί θα είναι αυτοί που θα υψώσουν το ανάστημα και θα σηκώσουν το βάρος της εμπιστοσύνης των πολιτών με ειλικρίνεια και συνέπεια να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Εμείς δεν θα σας προβάλουμε ούτε κομματικές περγαμηνές και οφίτσια, δεν θα σας εξασφαλίσουμε την εξυπηρέτηση επαγγελματικών ομάδων και συντεχνιών, δεν θα σας υποσχεθούμε λύσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιηθούν μόνο και μόνο για να υφαρπάξουμε την ψήφο σας, εκμεταλλευόμενοι τη δικαιολογημένη αγωνία σας που έχει διαμορφωθεί κάτω από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που μας έχουν επιβάλλει, ούτε θα σας προβάλουμε την πρόθεσή μας να διαιρέσουμε τον τόπο γεωγραφικά αλλά και ουσιαστικά.

Ζητάμε από σας να κρίνετε τη μέχρι σήμερα πορεία μας, την εμπειρία αλλά και τη βαθιά γνώση των προβλημάτων που κατέχουμε και να μας εμπιστευτείτε να δώσουμε τη μάχη ενωμένοι και δυνατοί, χωρίς ταμπέλες και διαχωριστικές γραμμές, όλοι μαζί για τη Σάμο.

Νίκος Κατρακάζος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου

« Όλοι μαζί για τη Σάμο»

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι