Πολιτική

Ανανέωση-Συμμετοχή-Ανάπτυξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γ. Στάντζο

16 Μαρ, 2019 - 09:03
Ανανέωση-Συμμετοχή-Ανάπτυξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γ. Στάντζο

Η νέα Δημοτική Κίνηση με Υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου τον Γιώργο Στάτζο έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΣΑΜΟΣ».

Τον υποψήφιο παρουσίασε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου Γιώργος Κολλάρος ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων με κοινό όραμα την ανάπτυξη του τόπου και την έξοδο του από το τέλμα όπως το χαρακτήρισε στο οποίο έχει περιέλθει.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε, φανερά συγκινημένος, ο υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος αναφέρθηκε στις βασικές αρχές της κίνησης οι οποίες όπως είπε, θα συνδιαμορφωθούν το επόμενο διάστημα μέσα από ομάδες εργασίας.

«Οι μεγαλοστομίες δεν έχουν χώρο στο συνδυασμό μας αλλά θα επιμείνουμε σε στόχους που μπορούμε να υλοποιήσουμε χωρίς να διαχειριζόμαστε τη μιζέρια» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε σε άλλη αποστροφή του λόγου του ότι η συνεργασία είναι μονόδρομος σύμφωνα με τον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1» .

Επίσης δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν κάτοικο της Ανατολικής Σάμου να απολέσουν κάτι από αυτό που τους ανήκει ενώ δεσμεύτηκε για αλλαγή της ονομασίας του Δήμου Ανατολικής Σάμου την οποία χαρακτήρισε διχαστική.

Τέλος μέσα από διαδικασία επιλογής μεταξύ 5 ονομάτων για τον συνδυασμό ψηφίστηκε η ονομασία Ανανέωση-Συμμετοχή-Ανάπτυξη (ΑΝΑ.Σ.Α).

Βιολέτα Τριπόδη

samiaki.tv

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι