officeart horizontal  

 

Πολιτική

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Τζίχας για την κατασκευή νέου KYT

16 Μαρ, 2019 - 12:03
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Τζίχας για την κατασκευή νέου KYT

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δια του υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής ανακοίνωσε την κατασκευή και λειτουργία νέου hot spot 1200 θέσεων στη θέση Σφαγεία μεταξύ πόλης Σάμου και Μυτιληνιών.

Στην ουσία πρόκειται για μια φυλακή και όχι κέντρο φιλοξενίας όπως το παρουσιάζουν, επιχειρώντας να κάμψουν τις αντιστάσεις. Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα εγκλωβίσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους στο νησί, θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στους πρόσφυγες και στη κοινωνία της Σάμου.

Περιφρονούν ακόμη μια φορά την εκφρασμένη αντίθεση όλων των φορέων και του λαού της Σάμου. Ρίχνουν «νερό στο μύλο» της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και του φασισμού, του στρώνουν το έδαφος για να δηλητηριάσει το λαό και τη νεολαία. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ’ αυτόν του οργανωμένου, αποφασιστικού και επίμονου αγώνα μαζί με τους πρόσφυγες, για να μην περάσουν τα κυβερνητικά σχέδια.

Για τον άμεσο απεγκλωβισμό των προσφύγων – μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα, την μεταφορά των υπηρεσιών ασύλου στην ηπειρωτική Ελλάδα, την γρήγορη εξέταση των αιτήσεων και τη χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων για τις χώρες που επιλέγουν. Να κλείσουν τώρα όλα τα hot spot στα νησιά. Όχι στο νέο κολαστήριο.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software