officeart horizontal  

 

Πολιτική

Τρεις νέες υποψηφιότητες στη Σάμο για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

15 Μαρ, 2019 - 03:03
Τρεις νέες υποψηφιότητες στη Σάμο για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη

Ο συνδυασμός  «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον πρύτανη του Παν. Δυτικής αττικής κ. Κώστα Μουτζούρη ανακοίνωσε 3 δυνατούς υποψηφίους στη Σάμο με σχετικές ανακοινώσεις του. Σειρά έχει η Χίος με δυνατούς υποψηφίους που αναμένονται σύντομα να ανακοινωθούν:

-Ο συνδυασμός μας, «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Βασίλη Πανουράκη εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου. Πιστεύουμε ότι η περιφέρεια χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Βασίλη, που έχουν γράψει την δίκη τους ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση της Σάμου και που μάχονται αταλάντευτα χωρις να υποκύπτουν σε δελεαστικά ανταλλάγματα και σε πιέσεις που θυμίζουν άλλες εποχές .

IMG 7022

Μονον με ανθρώπους Αδέκαστους και Ιδεολόγους πέρα από κομματικές γραμμές θα μπορέσει το Βόρειο Αιγαίο να κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη.
«Άλμα Ανάτασης» στο ήθος!
«Άλμα Ανάπτυξης» στην περιφέρεια!
Αυτά επιδιώκουμε και για αυτά δεσμευόμαστε!

-Ο Συνδυασμός μας, εστιάζει και πάλι στην Γυναίκα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο της Βασιλείας Αμυρσώνη .

53283472 124803628608182 910782862049935360 n

Πρόκειται για μια νέα και δραστήρια επιχειρηματία που τιμά και ομορφαίνει όχι μόνο το νησί της ,τη Σάμο ,(την στα προ ομηρικά έπη Ανθεμούσα )αλλά και όλη την Ελλάδα!
Η Βασιλεία με τη συμμετοχή της
στη πρωτοποριακή για την Ελλάδα οικογενειακή επιχείρηση καλλιέργειας ορχιδέας και το έμπρακτο ενδιαφέρον για το νησί της, έκανε πρώτη
το «Άλμα Ανάπτυξης» στην Ανθοκομία

-Έχοντας πρόσφατο τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας , θέλουμε να ξεκινήσουμε συμβολικά την ανακοίνωση των ονομάτων του συνδυασμού μας στη Σάμο εστιάζοντας στην Άννα Ζέπου -Αξιώτη, αντιπρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου και Ικαρίας,
εργαζόμενη στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου .

53900726 124474975307714 5601574180840538112 n 1

Στη φωτογραφία η Δήμητρα Μουτζούρη, μαζί με την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Άννα Ζέπου-Αξιώτη αριστερά και την Γραμματέα του Συλλόγου.

Τιμάμε στο πρόσωπο της την πολύτεκνη μητέρα, την εργαζόμενη , την αγωνίστρια , δηλώνοντας ταυτόχρονα πως οι αξίες της Άννας είναι και δικές μας αξίες και ο αγώνας της για το καλό όλων των παιδιών και δικός μας αγώνας .
Υγεία, Παιδεία, Επαγγελματική αποκατάσταση ώστε ούτε ένας νέος να μην αναγκαστεί να φύγει από τα νησιά μας, αυτοί είναι οι στόχοι μας για να κάνουμε το «Άλμα Ανάπτυξης» πράξη και ουσία .

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software