Πολιτική

Ντέρμπυ Καλογήρου με Χριστόφα βλέπει εταιρεία στοιχημάτων

26 Μαρ, 2019 - 04:03
Ντέρμπυ Καλογήρου με Χριστόφα βλέπει εταιρεία στοιχημάτων

Ντέρμπυ μεταξύ Χριστιάνας Καλογήρου και Παναγιώτη Χριστόφα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ''βλέπει'' με τις στοιχηματικές της αποδόσεις η εταιρεία στοιχημάτων stoiximan.gr.

Δεν είναι διευκρινισμένο με τι κριτήριο βγαίνουν οι παρακάτω αποδόσεις είναι γεγονός όμως ότι πρόκειται για μια εταιρεία κυρίαρχη στο χώρο του νόμιμου online στοιχήματος με την συμμετοχή μάλιστα και του ΟΠΑΠ στο μετοχολόγιο της.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας η υποψηφιότητα της κ.  Χριστιάνας Καλογήρου (Ν.Δ) παίζεται με απόδοση 1,90 ενώ για τον υποστηριζόμενο απο το ΚΙΝ.ΑΛ. Παναγιώτη Χριστόφα δίνεται η απόδοση 2,20.

Αυτοί οι δυο υποψήφιοι δίνουν και την μικρότερη απόδοση για να ποντάρει κανείς τα λεφτά του στα ...σίγουρα. Απο εκεί και κάτω οι αποδώσεις μεγαλώνουν αφού, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις της εταιρείας, όποιος άλλος βγεί θα είναι έκπληξη. Στην τρίτη θέση λοιπόν με 8,00  ο Κώστας Μουτζούρης, ο Γιάννης Σπιλάνης (ΣΥΡΙΖΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ)  με απόδοση 20,00, Σταύρος Τάσσος (ΚΚΕ) με απόδοση 40,00.

Στα ... σούπερ αουτσάιντερ, ακολουθεί ο υποψήφιος του Άλλου Δρόμου Στράτος Γεωργούλας (πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε υποψηφιότητα)  δίνει απόδοση  70,00  και τέλος αν κάποιος στοιχηματίσει ένα ευρώ στον Νίκο Μανάβη (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)  θα πάρει πίσω 100 αφού τέτοια είναι η απόδοση του γραφείου 100,00.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι