officeart horizontal  

 

Πολιτική

Την Σάμο επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Χριστόφας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

28 Μαρ, 2019 - 09:03
Την Σάμο επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Χριστόφας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

Ο Παναγιώτης Χριστόφας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», αμέσως μετά τη Λήμνο επισκέφτηκε και τη Σάμο, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Χριστόφας συναντήθηκε με τον τοπικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κατρακάζο, επισκέφθηκε υπηρεσίες της Περιφέρειας, για να ενημερωθεί για τα φλέγοντα ζητήματα του νησιού, όπως επίσης και τον Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών Ευσέβιο.

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η συνάντησή του με τον Πρόεδρο και μέλη του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, για την οποία σημείωσε: «Oι ιδιαίτερες εδαφοκλιματολογικές συνθήκες της Σάμου είναι ιδανικές για την παραγωγή μοναδικών κρασιών με εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.Τα κρασιά της Σάμου, αναγνωρισμένα και βραβευμένα σε όλο τον κόσμο, είναι επίσης προϊόντα μιας άρτια οργανωμένης ομαδικής εργασίας, που συντελείται στον ΕΟΣΣ. Το σταφύλι, το κρασί, οι παραγωγοί του, ο συνεταιρισμός αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και διαχρονικά κεφάλαια του νησιού, ορίζοντας σημαντικά ένα κομμάτι της ταυτότητας του.» Και συμπληρώνει: «Αυτό το κεφάλαιο απλώνεται από τις μεθόδους γεωργίας και καλλιέργειας ώς την επιχειρηματική εκμετάλλευσή του αλλά και την σύνδεση του με το τουρισμό. Αυτό το κεφάλαιο οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε προς όφελος όλων των Σαμίων.»

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software