Πολιτική

Ο Σαμιώτης Μιχάλης Φώλας υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων

29 Μαρ, 2019 - 09:03
Ο Σαμιώτης Μιχάλης Φώλας υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων

Ένας ''δικός μας'' άνθρωπος διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη. Πρόκειται για τον Μιχάλη Φώλα ο οποίος μεταξύ άλλων συνεργάστηκε ως ειδικός επιστημονικός συνεργάτης και με το Δήμο Καρλοβάσου.

Ο Μιχάλης Φώλας εργάζεται ως Διευθυντής Προμηθειών στην Intracat, για το έργο των 14 αεροδρομίων της Fraport και είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων. Έχει εργαστεί στο ΔΕΣΦΑ, στην ASPROFOS και ως ειδικός επιστημονικός συνεργάτης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και στο Δήμο Καρλοβασίων Ν.Σάμου. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Πατρών και παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια ανώτερης διπλωματικής εκπαίδευσης στο CEDS.

Υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός του Μηχανικού. Κατάγεται από τη Σάμο μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και τελείωσε το 3ο Γενικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων. Υπήρξε κολυμβητής στον Παναθηναϊκό. Το 2006 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, και από το 2009 μέχρι 2011 υπηρέτησε τον Σύλλογο από την θέση του Ταμία.

Από το 2016 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών . 

Μια εξαιρετική περίπτωση ανθρώπου και επιστήμονα που μπορούν να στηρίξουν με την ψήφο τους οι Σαμιώτες της Αθήνας.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι