officeart horizontal  

 

Πολιτική

Δημοτικές Εκλογές 2019 στην Ικαρία, Πανόραμα Υποψηφίων Δημάρχων

29 Μαρ, 2019 - 09:03
Δημοτικές Εκλογές 2019 στην Ικαρία, Πανόραμα Υποψηφίων Δημάρχων

Βρισκόμαστε στη τελική ευθεία , όσον αναφορά τις ημέρες που απομένουν, για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στις 19 Μαίου 2019, όπως και όλη η υπόλοιπη χώρα έτσι και στην Ικαρία, το πολιτικό θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει σιγά σιγά, με τις ανακοινώσεις των Δημοτικών Παρατάξεων για τους εκλεκτούς που θα αναμετρηθούν για την έδρα του Δημάρχου Ικαρίας να συμπληρώνονται, αν και ενδεχομένως να γίνουν ακόμα μερικές ανακοινώσεις από νέους συνδυασμούς.

Τις ανακοινώσεις για συμμετοχή στις εκλογές που έρχονται ξεκίνησε ο κ.Νικόλαος Σταμούλος , (Απόστρατος Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος) με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Πανικαριακή Κίνηση με ανακοίνωση του στις 22 Ιουλίου του 2017.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, παράταξη που βρίσκεται στην διοίκηση του Δήμου, με ανοιχτή εκδήλωση στις 9 του Ιανουαρίου 2019 ανακοίνωσε τον κ.Νικόλαο Λαρδά, νυν Αντιδήμαρχο Αγίου Κηρύκου.

Η Αυτόνομη Συσπείρωση Πολιτών Ικαρίας ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου 2019 την υποψηφιότητα του κ.Ηλία Γαγλία.

Τέλος ανακοίνωση συμμετοχής στις Δημοτικές εκλογές εξέδωσε και η Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής με υποψήφιο τον νυν Δημοτικό Σύμβουλο κ.Νικόλαο Καλαμπόγια. Όπως είπαμε μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία επίσημης κατάθεσης των υποψηφιών μαζί με τα ψηφοδέλτια που θα ανακοινωθούν, έχει μείνει λίγος καιρός (περίπου 2 μήνες) και δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις σε νέες υποψηφιότητες ή στις συνθέσεις των εκάστοτε συνδυασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ  ikariaki.gr

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software