officeart horizontal  

 

Πολιτική

Νίκος Κατρακάζος: ''Μία και μοναδική συμφωνία, με τον κόσμο που μας ψηφίζει''

29 Μάι, 2019 - 02:05
Νίκος Κατρακάζος: ''Μία και μοναδική συμφωνία, με τον κόσμο που μας ψηφίζει''

Ανακοίνωση για την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της Κυριακής και την συνεργασία των κυρίων Σίμου και Στάντζου εξέδωσε ο νικητής των εκλογών της Κυριακής 26 Μαϊου, επικεφαλής του συνδυασμού ''Όλοι μαζί για την Σάμο'' Νίκος Κατρακάζος. Δείτε αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπολίτες, λίγες μέρες πλέον πριν τη δεύτερη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών και την εκλογή του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν. Η «ιδεολογική καθαρότητα» και η «παραταξιακή νομιμότητα» για κάποιους έγιναν ετερόκλιτες συμμαχίες και θυσιάστηκαν προφανώς στον βωμό της συμφωνίας για μερίδιο στην εξουσία και τα αξιώματα. Έτσι και αλλιώς θα μου πείτε συνηθίσαμε πλέον τις κυβιστήσεις κάποιων.

Αγαπητοί συμπολίτες, εγώ, εμείς, μια και μοναδική συμφωνία έχουμε αποφασίσει εξαρχής. Τη συμφωνία με εσάς τους συμπατριώτες μας. Συμφωνία στο φως της μέρας με εγγύηση της τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αποκτήσει. Σας ζητώ, να αναλογιστείτε ότι αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ξανά, επιλέγοντας με ως τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, ως αυτόν που θεωρείτε ικανότερο και αυτόν που έχει δώσει χειροπιαστά δείγματα γραφής για το τι μπορεί να προσφέρει. Είμαι βέβαιος ότι ως ανεξάρτητοι πολίτες θα προσπεράσετε τις «υποδείξεις» και τις «γραμμές» που κάποιοι θέλουν να σας επιβάλουν υποτιμώντας σας και θα κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό για τον τόπο μας.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software