officeart horizontal  

 

Πολιτική

Επιστολή νεοκλεγέντος Δημάρχου Αν . Σάμου Γεώργιου Στάντζου προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη

30 Ιουν, 2019 - 07:06
Επιστολή νεοκλεγέντος Δημάρχου Αν . Σάμου Γεώργιου Στάντζου προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ  Κυριάκο Μητσοτάκη

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Συνεπής στις αρχές μου και με άμεσο στόχο την προτεραιότητα τήρησης των προγραμματικών μας δηλώσεων απευθύνομαι σε εσάς με ιδιαίτερη αγωνία για το μέλλον του νησιού μας, εκφράζοντας την καθαρή εντολή που έλαβα από τους πολίτες της Ανατολικής Σάμου κατά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Mε στάση ευθύνης και αίσθημα υπευθυνότητας, σεβόμενος τόσο την πολιτική σας ιδιότητα όσο και την μέχρι τώρα ξεκάθαρη δέσμευσή σας απέναντι σε κατεστημένες δημόσιες πρακτικές καθώς και τους άξονες προτεραιότητας που έχετε θέσει για τον εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης, επιζητώ μια προσωπική συνάντηση μαζί σας - κατά την επικείμενη επίσκεψή σας στη Σάμο -προκειμένου να σας εκθέσω τα κατ ‘ επείγοντα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του νησιού.

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα είναι το μεταναστευτικό-προσφυγικό και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων του για το νησί μας, την Ανατολική Σάμο και ιδιαίτερα την πόλη της Σάμου. Επιζητούμε την αμέριστη συμπαράστασή σας για τη λήψη μέτρων άμεσης ανακούφισης και διαφορετικού τύπου διαχείρισης του μεγάλου αυτού θέματος, προκειμένου να επιστρέψει στην κανονικότητα η κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.

Αυτός ο ευλογημένος τόπος που έδωσε στον κόσμο το Ευπαλίνειο όρυγμα, η γενέτειρα του Πυθαγόρα, του Επίκουρου, του Αρίσταρχου και πολλών άλλων σημαντικών φυσιογνωμιών, πρέπει επιτέλους να αναγνωριστεί και να πάρει τη θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως κοινωνία χρειαζόμαστε τη στήριξη της αυριανής Κυβέρνησης η οποία και θα εξασφαλίσει την οριστική έξοδο της πατρίδας μας από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει και θα αποδεσμεύσει τις δημιουργικές δυνάμεις.  Θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι οι συμπολίτες μου, επαγγελματίες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι είναι φυσικοί σύμμαχοι οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Το μεγάλο στοίχημα με το μέλλον είναι η νησιωτικότητα να αξιοποιηθεί ως προτέρημα κι όχι ως μειονέκτημα. Διαπιστώνουμε όλοι καθημερινά, ότι οι υγιείς ανταγωνιστικές δυνάμεις του τόπου μας μπορούν, με την κατάλληλη αναπτυξιακή πολιτική, να συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομική και κοινωνική ανάταση του νησιού μας , της πατρίδας μας.

Η δέσμευσή μας για μια καλύτερη Σάμο, για ένα καλύτερο Αύριο τώρα αρχίζει, με ενότητα, πνεύμα συνεργατικότητας, αλήθειες και σωστό προγραμματισμό με τη δική σας συμπαράσταση και αρωγή.

Με τιμή Γεώργιος Στάντζος

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software