Πολιτική

Γ. Στάντζος για το ΚΥΤ Σάμου: Το συμφέρον του τόπου και της πατρίδας απαιτεί σύνεση ,αποφασιστικότητα

2 Αυγ, 2019 - 11:08
Γ. Στάντζος για το ΚΥΤ Σάμου: Το συμφέρον του τόπου και της πατρίδας απαιτεί σύνεση ,αποφασιστικότητα

Eπίσκεψη στο ΚΥΤ Σάμου και συνάντηση εργασίας με την Διοικήτρια του κέντρου κα Μαρία-Δήμητρα Νιούτσικου είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αν. Σάμου Γιώργος Στάντζος.

Κατά την επίσκεψη του ενημερώθηκε υπεύθυνα από την Διοικήτρια για τα σημερινά αριθμητικά και ποιοτικά δεδομένα του προβλήματος του προσφυγικού- μεταναστευτικού το οποίο παραμένει εκρηκτικό για το νησί της Σάμου.

Σύμφωνα με τον κ. Στάντζο προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής αποτελούν :

Ο μαζικός απεγκλωβισμός των προσφύγων μεταναστών από το νησί και κλείσιμο του ΚΥΤ στην πόλη της Σάμου με την παράλληλη δημιουργία μιας μικρής κλειστής δομής προδιαγραφών - εκτός οικισμών- για την πρώτη υποδοχή των προσφύγων-μεταναστών.

Απόδοση του χώρου που καταλαμβάνει το σημερινό ΚΥΤ στην Αυτοδιοίκηση, άμεση απομάκρυνση και κατεδάφιση των εγκαταστάσεων προκειμένου να αξιοποιηθεί προς κοινή χρήση των Δημοτών.

Απορρύπανση της περιοχής με κρατική ή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και χορήγηση αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες των εκτάσεων που γειτνιάζουν με το ΚΥΤ και οι οποίες έχουν καταπατηθεί.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος τόνισε ότι: ''Το συμφέρον του τόπου και της πατρίδας απαιτεί σύνεση ,αποφασιστικότητα , συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με τους Κρατικούς φορείς και αποτελεσματικότερη διαχείριση του θέματος με διάλογο και ρεαλιστικές παρεμβάσεις. Δέσμευση μας είναι να συμβάλλουμε στην όποια θετική εξέλιξη και να αγωνιστούμε ενάντια στη διατήρηση του τέλματος και των όποιων αρνητικών εξελίξεων.''

φωτό αρχείου samostimes

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι