officeart horizontal  

 

Πολιτική

Συνάντηση εργασίας των δώδεκα νεοσύστατων Δήμων

20 Σεπ, 2019 - 05:09
Συνάντηση εργασίας των δώδεκα νεοσύστατων Δήμων

Συνάντηση εργασίας των δώδεκα νεοσύστατων Δήμων (που συγκροτήθηκαν με το νόμο 4600/2019) την 16 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.

Η πρώτη ενότητα αφορούσε στο σύστημα διακυβέρνησης , οικονομικής διοίκηση και διαχείριση των Δήμων, με βάση τις τελευταίες προσαρμογές του θεσμικού πλαισίου, καθώς και σε χρηματοδοτικά προγράμματα για τις ανάγκες των νεοσύστατων Δήμων.

Η δεύτερη ενότητα της συνάντησης εστίασε στις ιδιαιτερότητες των νέων Δήμων, που συγκροτήθηκαν με το νόμο 4600/2019. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Δημάρχων ή Αντιδημάρχων και από τους δώδεκα Δήμους.

Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν ζητήματα οικονομικής διοίκησης και διαχείρισης , υποδομών και πόρων (οικονομικά. προσωπικό , εξοπλισμός κτλ),επιχειρησιακού προγραμματισμού, διαδημοτικής συνεργασίας, χρηματικών εργαλείων και μέσων για τους νεοσύστατους Δήμους.

Τον Δήμο Δυτικής Σάμου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος αναπληρωτής Δημάρχου Γεώργιος Διακοσταμάτης, ο οποίος πραγματοποίησε και σειρά συναντήσεων στο Υπουργείο Εσωτερικών.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software