Πολιτική

Συνάντηση εργασίας των δώδεκα νεοσύστατων Δήμων

20 Σεπ, 2019 - 05:09
Συνάντηση εργασίας των δώδεκα νεοσύστατων Δήμων

Συνάντηση εργασίας των δώδεκα νεοσύστατων Δήμων (που συγκροτήθηκαν με το νόμο 4600/2019) την 16 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.

Η πρώτη ενότητα αφορούσε στο σύστημα διακυβέρνησης , οικονομικής διοίκηση και διαχείριση των Δήμων, με βάση τις τελευταίες προσαρμογές του θεσμικού πλαισίου, καθώς και σε χρηματοδοτικά προγράμματα για τις ανάγκες των νεοσύστατων Δήμων.

Η δεύτερη ενότητα της συνάντησης εστίασε στις ιδιαιτερότητες των νέων Δήμων, που συγκροτήθηκαν με το νόμο 4600/2019. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Δημάρχων ή Αντιδημάρχων και από τους δώδεκα Δήμους.

Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν ζητήματα οικονομικής διοίκησης και διαχείρισης , υποδομών και πόρων (οικονομικά. προσωπικό , εξοπλισμός κτλ),επιχειρησιακού προγραμματισμού, διαδημοτικής συνεργασίας, χρηματικών εργαλείων και μέσων για τους νεοσύστατους Δήμους.

Τον Δήμο Δυτικής Σάμου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος αναπληρωτής Δημάρχου Γεώργιος Διακοσταμάτης, ο οποίος πραγματοποίησε και σειρά συναντήσεων στο Υπουργείο Εσωτερικών.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι