Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Αν. Σάμου την Τετάρτη(25\9)

20 Σεπ, 2019 - 08:09
Δημοτικό Συμβούλιο Αν. Σάμου την Τετάρτη(25\9)

Σας καλούμε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεών του (Πλατεία Πυθαγόρα) την 25η του μηνός Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 18:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σημείωση: Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που εισηγούνται τα θέματα για πληρέστερη και πιο αναλυτική ενημέρωση. Προσκαλούνται οι πρόεδροι των κοινοτικών συμβουλίων , καθώς και οι πρόεδροι κοινοτήτων.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ, ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 811/20 -9-2019, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Άρθρο 67, Ν.3852/10 όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει με το άρθρο 74 του Ν.4455/18) ΘΕΜΑΤΑ:

1.Ενημέρωση – συζήτηση – λήψη απόφασης σχετικά με το Προσφυγικό / Μεταναστευτικό ζήτημα. Εισηγητής: κ. Γεώργιος Στάντζος Δήμαρχος.

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα της εξαγγελθείσας χρηματοδότησης του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ των νεοσύστατων Δήμων του Ν. 4600/2019. Εισηγητής: κ. Γεώργιος Στάντζος Δήμαρχος.

3.Τροποποίηση της πράξης «Άρση προβλημάτων Διαχείρισης λυμάτων στους οικισμούς Γ’ προτεραιότητας του Δήμου Σάμου ωε προς το υποέργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ Α0 και Α1 της πόλης της Σάμου. Εισηγητής: Τεχνικές υπηρεσίες

4.Έγκριση του Δημοτικού συμβουλίου για την απ’ ευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δ.Σ μέσω Ιστοσελίδας του Δήμου. Εισηγητής: κ. Κολλάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.

5.Καθορισμός Ανωτάτου χρηματικού ορίου κλήσεων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Εισηγητής: κ. Διονυσίου Γεώργιος Αντιδήμαρχος.

6.Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 305/2018 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Σάμου περί «Έγκριση σύναψης πρωτόκολλου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Σάμου και του Δήμου Μπερνάλτα – Μεταπόντου της Ιταλίας». Εισηγητής: κ. Βασιλειάς Δημήτρης Γενικός Γραμματέας.

7.Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ 184/2019 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Σάμου για τη Σύσταση προσωποπαγών θέσεων αορίστου χρόνου σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης. Εισηγητής: κ. Βασιλειάς Δημήτρης Γενικός Γραμματέας.

8.Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 102/2019 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Σάμου για Έγκριση Διαδημοτικής Συνεργασίας με το Δήμο ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ. Εισηγητής: Βασιλειάς Δημήτρης Γενικός Γραμματέας.

9.Αντικατάσταση υπολόγου και Διαχειριστή λογαριασμών των πράξεων και έργων που επιχορηγούνται από το Ε.Σ.Π.Α. και Π.Δ.Ε. Εισηγητής: Οικονομική υπηρεσία- Προγραμματισμός

10.Απόρριψη ένστασης και οριστικοποίηση απόφασης έκπτωσης του αναδόχου του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ». Εισηγητής: Τεχνικές υπηρεσίες

11.Ορισμός επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΧΘ (3+850, 5+900, 6+370). Εισηγητής: Τεχνικές υπηρεσίες

12.Έγκριση χορήγηση παράτασης του έργου: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΒΡΑΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ (ΘΕΣΗ ΡΕΜΑΤΑΚΙ)». Εισηγητής: Τεχνικές υπηρεσίες

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι