officeart horizontal  

 

Πολιτική

Συναντήσεις Περιφερειάρχη με Υπουργούς της Κυβέρνησης

29 Σεπ, 2019 - 10:09
Συναντήσεις Περιφερειάρχη με Υπουργούς της Κυβέρνησης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/09/2019 μεταξύ του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, με θέμα την ενίσχυση του τουρισμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου .

Κοινός τόπος η σημαντικότητα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και η αναγκαιότητα προώθησης του θεματικού τουρισμού. Κατά τη συνάντηση ετέθη το θέμα της επιτακτικής ανάγκης επαναλειτουργίας των λουτρών στα Θέρμα Ικαρίας και στην Θερμή Λέσβου, στα πλαίσια εκπόνησης σχεδίου γενικότερης αναβάθμισης των ιαματικών λουτρών σε όλα τα νησιά του, καθώς o ιαματικός τουρισμός μπορεί να αποτελέσει σημαντική πλουτοπαραγωγική πηγή.

Στόχος, τα νησιά μας να καθιερωθούν ως ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός υγείας και ευεξίας . Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μαζί με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη μεταναστευτικής κρίσεως Δημήτρη Κουρσουμπά συμμετείχαν σε σύσκεψη που συνεκάλεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με όλους τους περιφερειάρχες της χώρας για θέματα σχετιζόμενα με τη μεταναστευτική κρίση .

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software