officeart horizontal  

 

Πολιτική

Με κλείσιμο υπηρεσιών και συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκινάει πιέσεις για το μεταναστευτικό ο Δήμος Σάμου

18 Οκτ, 2019 - 12:10
Με κλείσιμο υπηρεσιών και συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκινάει πιέσεις για το μεταναστευτικό ο Δήμος Σάμου

Την απόφαση να κλείσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα, πήρε η Δημοτική αρχή μετά την εκπνοή της διορίας των 48ωρών που είχε δοθεί προς την κυβέρνηση για την άμεση αποσυμφόρηση της κατάστασης στη Σάμο σε ό,τι αφορά στον υπερπλυθυσμό του Κ.Υ.Τ.. Κατά την σύσκεψη του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γεωργίου Στάντζου, με όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα και ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε για τις κινήσεις διαμαρτυρίας της Δημοτικής Αρχής, οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

Την Παρασκευή 18-10-2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες του Δήμου της Ανατολικής Σάμου καθώς και τα Κοινοτικά Καταστήματα, με εξαίρεση τους Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και την Υπηρεσία Αποκομιδής Απορριμμάτων.

Το Σάββατο 19-10-2019, και ώρα 13:00 μμ, παράσταση διαμαρτυρίας του Δημάρχου, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων στο χώρο ελλιμενισμού των σκαφών της FRONTEX.

Τη Δευτέρα 21-10-2019, θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και η Υπηρεσία Αποκομιδής Απορριμμάτων θα λειτουργήσουν κανονικά. Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 16:00, καλούμε στην Πλατεία Δημαρχείου, όλους τους δημότες, τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς συνδικαλιστικούς, φορείς και συλλόγους να συμμετάσχουν στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ και στη συγκέντρωση-διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Ανάλογα με την πορεία των εξελίξεων στο μεταναστευτικό-προσφυγικό θα καθορισθούν οι περαιτέρω δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software