officeart horizontal  

 

Πολιτική

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: θα παραιτηθώ αν χρειαστεί VIDEO

20 Νοε, 2019 - 09:11
Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: θα παραιτηθώ αν χρειαστεί VIDEO

Με παραίτηση απειλεί ο Δήμαρχος Σάμου και το δημοτικό συμβούλιο της Ανατολικής Σάμου μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης σήμερα για το μεταναστευτικό/ προσφυγικό.

samostimes ektakto dimotiko symvoulio

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος της Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος αφού ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις, όπως αυτές έγιναν γνωστές από τα ΜΜΕ, τόνισε με έμφαση ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί η δημοτική αρχή και οι πολίτες του νησιού την δημιουργία μιας δομής που θα φιλοξενεί 5.000 και πλέον ανθρώπινες ψυχές.

«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου. Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νοιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος» samostimes nikos katrakazos

 

Την πρόθεση του Δημάρχου να παραιτηθεί ως μέσω πίεσης επικρότησαν και υιοθέτησαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι από άλλες παρατάξεις καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Κατρακάζος. Με 23 ψήφους υπέρ, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα από τον Πρωθυπουργό να δεχτεί αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Στάντζο, τον Βουλευτή του νησιού κ. Στεφανάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανουράκη και τον Μητροπολίτη Σάμου κ.κ. Ευσέβιο προκειμένου να του τεθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάμος και να αλλάξει τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το νησί. Στην περίπτωση της μη υλοποίησης των διεκδικήσεων θα υπάρξουν παραιτήσεις.

 

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software