Πολιτική

Συστρατευόμαστε όλοι ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες

25 Νοε, 2019 - 06:11
Συστρατευόμαστε όλοι ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε το "σχέδιο" της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο αναπότρεπτα οδηγεί στην καταστροφή του τόπου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία όλοι μαζί, ενωμένοι και μακριά από κομματικές γραμμές να αποτρέψουμε την υλοποίηση του εν λόγω "σχεδίου", προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα της ζωής των μονίμων κατοίκων. Η ανάγκη για άμεση αποσυμφόρηση του νησιού παραμένει, καθώς και η τωρινή κυβέρνηση εξακολουθεί να μην τηρεί τις δεσμεύσεις της, όπως ακριβώς έκανε και η προηγούμενη. Καμία δομή φιλοξενίας – είτε κλειστού είτε ανοικτού τύπου – δεν πρέπει να λειτουργήσει στο νησί μας, καθώς οι Σαμιώτες φέραμε για πολλά χρόνια το ασύμμετρο και δυσβάσταχτο αυτό βάρος. Συγχρόνως, είναι επιτακτική η ανάγκη για τον πλήρη έλεγχο της δράσης και λειτουργίας των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στο νησί.

Η "Ανατροπή", λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της την κρισιμότητα της κατάστασης, τάσσεται υπέρ της απόφασης που ελήφθη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο. Η απόφαση για συντονισμένη και ταυτόχρονη παραίτηση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου στην περίπτωση που η κυβέρνηση απαξιώσει τις ανάγκες μας, αποτελεί ένα ισχυρό μέσο πίεσης. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η απόφαση αυτή έχει αξία ΜΟΝΟΝ εάν την υιοθετήσουμε, στηρίξουμε και υλοποιήσουμε ΟΛΟΙ μαζί, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ και ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ, πολίτες και παρατάξεις, με ομοψυχία και σωστά χρονισμένη δράση, της οποίας θα ηγηθεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι