Πολιτική

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ

2 Δεκ, 2019 - 03:12
Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η Προοδευτική Συμμαχία Αντιστέκονται στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική «Τετάρτη (4) Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας και ώρα 06:30 μμ» Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε την ιδιαιτερότητα μέχρι τώρα ότι καλό έχει κάνει να το οφείλει αποκλειστικά και μόνο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι ήταν «όλα» γραμμένα στην οικονομική βίβλο που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέσει για τον προϋπολογισμό του 2019. Τώρα λοιπόν που έρχεται η ώρα για να συντάξει η ΝΔ το δικό της προϋπολογισμό, παρακολουθούμε ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις αποτελούν παρελθόν και μετατοπίζονται στο πολύ μακρινό μέλλον. Το Μακεδονικό και το προσφυγικό χρησιμοποιηθήκαν μόνο και μόνο για να εξαπατηθεί ο λαός στις εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός δεν έχει πάρει καμία δική του πρωτοβουλία και τα ελληνοτουρκικά έχουν βαλτώσει. Γύρισε με άδεια χέρια από την Αμερική και την Ευρώπη και δεν υπάρχει σε καμιά ευρωπαϊκή διαβούλευση στο παρασκήνιο. Η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ απειλεί το λαό και προστατεύει εγχώριο και ξένο κεφάλαιο, έχοντας γυρίσει πλέον τη χώρα στις παλιές εποχές της ανομίας. Η δήθεν επιχειρηματικότητα και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων βασίζεται καθαρά στο μιζαδόρικο καθεστώς και στην εξυπηρέτηση των δικών μας ανθρώπων.

Οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας και διαφωνίας έστω και εάν κινείται εντός νόμιμου πλαισίου καταστέλλεται από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας με τον ποιο βάναυσο τρόπο καταπατώντας τα ανθρωπινά δικαιώματα. Σ’ αυτό το καταστροφικό πολιτικό τοπίο που στήνεται για την ελληνική κοινωνία με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η συμμαχία με τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας αποτελούν τον μοναδικό ρεαλιστικό πυρήνα αντίστασης, απέναντι στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό και τον αναρχο-ατομικισμό τον οποίο θέλουν να μας επιβάλουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλο τον ελληνικό λαό να συμμετέχει σ’ αυτή τη προσπάθεια ένωσης όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κεντρο-αριστερό κόμμα με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, όπου δεν θα υπάρχουν "ιδιοκτήτες και ενοικιαστές" και θα αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και όλο το σαμιακό λαό την Τετάρτη (4) Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας και ώρα 06:30 μμ. με συνομιλητές τους: Σπύρος Δανέλλης Νάσος Ηλιόπουλος Η συμμετοχή στα κοινά από οποιοδήποτε μετερίζι αποτελεί υποχρέωση όλων μας απέναντι στον εαυτό μας, την οικογένεια μας και την κοινωνία, τα προβλήματα όπως: το προσφυγικό, η οικονομία, η υγεία, η ανεργία, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η γεωπολιτική κτλ, είναι κοινά και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε.

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι