Πολιτική

Υπερ - δομή το νέο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού στη Σάμο. VIDEO

13 Φεβ, 2020 - 12:02
Υπερ - δομή το νέο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού στη Σάμο. VIDEO

Υπέρ - δομή που αναμένεται να ξεπερνά ακόμα και τα 5.000 άτομα που είχε εξαγγείλει τον Οκτώβριο  ετοιμάζει η κυβέρνηση στη θέση Ζερβού του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Στο πλαίσιο αυτό, επιτάσσεται γεωτεμάχιο εκτός οικισμού εμβαδού 216.067,87τμ. Από την επίταξη δεν γλυτώνει ούτε μια βιοτεχνία οικοδομικών υλικών ζητώντας μάλιστα σήμερα το μεσημέρι από τον ιδιοκτήτη της να ψάψει να βρεί άμεσα αλλού οικόπεδο, για να μεταφέρει την επιχείρηση του.  Δείτε video με τον χάρτη και τις εργασίες στην περιοχή Ζερβού.

Σύμφωνα με όσα ορίζονται στην υπουργική απόφαση, δεν υπάρχει αναφορά για «κλειστές» δομές καθώς οι συγκεκριμένες εκτάσεις θα χρησιμοποιηθούν, όπως σημειώνεται, για την εγκατάσταση και λειτουργία Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

α)Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης(ΚΥΤ),

β)Κινητές Μονάδες Υποδοχής και Ταυτοποίησης,

γ)ανοικτές Δομές Προσωρινής Υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία,

δ)ανοικτές δομές Προσωρινής Φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών, που βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής ή των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί.

Στα γεωτεμάχιο που επιτάσσονται είναι δυνατό να δημιουργηθούν ανοικτές δομές Προσωρινής Υποδοχής Αιτούντων Διεθνή Προστασία καθώς και διακριτοί χώροι με τις κατάλληλες προδιαγραφές για την παραμονή ατόμων, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι