Πολιτική

Συνεργασία Χρήστου Χατζηχριστοδούλου με τον Δήμαρχο Ικαρίας

24 Ιουν, 2020 - 03:06
Συνεργασία Χρήστου Χατζηχριστοδούλου με τον Δήμαρχο Ικαρίας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" Χρήστος Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ικαρίας, Νίκο Καλαμπόγια, την Πέμπτη 18 Ιουνίου στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας.

Σκοπός της προγραμματισμένης αυτής συνάντησης ήταν η συνεργασία επί θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων που θα μπορούσαν να οργανωθούν μεταξύ των Δήμων του νομού μας. Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ικαρίας σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία και την παρελθούσα λειτουργία της ΠΕΔ.

Ο Δήμαρχος Ικαρίας εκτός από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ είναι και ο νέος πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΔ στη Σάμο. Η συνεργασία απέβη άκρως εποικοδομητική, με κεντρικούς άξονες την κοινή πορεία των Δήμων μας και την αρωγή που θα μπορούσε να προσφέρει η ΠΕΔ προς τους Δήμους του νομού μας. Κοινός παρονομαστής στη σκέψη των δυο συνομιλητών είναι η ανάγκη για σταθερή και διαρκή συμπόρευση των γειτονικών νησιών, με στόχο την ευημερία των πολιτών του νομού μας.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι