Πολιτική

Απάντηση της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ στον κ. Κώστα Καραμηνά

13 Ιουλ, 2020 - 11:07
Απάντηση  της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ στον κ. Κώστα  Καραμηνά

 Η τοποθέτηση του κ. Κώστα Καραμηνά μας δικαιώνει απόλυτα απέναντι στους Ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ κ. Στεφανάδη για το πότε και ποιος κατασκεύασε το ΚΥΤ στο βαθύ της Σάμου.

Προτρέπουμε τον κύριο Καραμηνά να ξαναδιαβάσει το κείμενο μας και να εστιάσει στα σημεία στίξης και στους χρόνους των ρημάτων,  ώστε να κατανοήσει καλύτερα το επίμαχο κομμάτι του κειμένου μας, το οποίο είναι μέρος έρευνας για το προσφυγικό και τη Σάμο και  είχαμε επισημάνει ότι είναι παραπομπή από διαδικτυακή πηγή, την οποία θα καταθέσουμε ξανά.  (https://www.samostimes.gr/portal2/nea-samos/koinonia/1229-erevna-samos-25-xronia-stin-proti-grammi-tou-metanasteftikoy).

Η έρευνα έχει θέμα:  ''Σάμος, 25 χρόνια στην πρώτη γραμμή του μεταναστευτικού'', γίνεται μια αναφορά στο ιστορικό του προσφυγικού στη Σάμο, υπάρχουν στοιχεία εφημερίδων, συνεντεύξεις  πολιτικών  (βίντεο), φωτογραφίες κτλ, για όλα αυτά τα χρόνια. Δεν πιστεύουμε να νομίζει κανείς ότι το ΚΥΤ φύτρωσε ξαφνικά το 2007 και έγιναν απλά τα εγκαίνια!

Να θυμίσουμε στον κ. Καραμηνά ότι η ΝΔ παρέλαβε το ΚΥΤ με 3200 πρόσφυγες και το έφτασε στις 8000 και τώρα ετοιμάζει μια υπερδομή 5000+.

Επίσης θα έπρεπε να γνωρίζει ο κύριος Καραμηνάς ότι τα σύνορα φυλάσσονται πάντα μέσα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, κάτι που η κυβέρνηση της ΝΔ αγνόησε και φρόντισαν πρόσφατα τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ να της το θυμίσουν με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο για τη χώρα, όταν μας κάλεσαν για απολογία για μη τήρηση του Διεθνούς Δικαίου και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το γνωρίζεται αυτό ή όχι. 

Εκεί κατάντησε η κυβέρνηση της ΝΔ τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, τη χώρα που είναι ο φάρος της ανθρωπότητας μέσα στο χρόνο. 

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι