Πολιτική

Επιστολή Δημάρχου Αν Σάμου προς τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου

28 Ιουλ, 2020 - 12:07
Επιστολή Δημάρχου Αν Σάμου προς τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου, απέστειλε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιος Στάντζος σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόσιο Νικηταρά μετά τη χθεσινή τους ενημέρωση, σχετικά με την απόφαση ορισμού τους σε συγκρότηση επιτροπής για τη διενέργεια διαγωνισμού του έργου που αφορά τις κατασκευές για την επέκταση των δομών υποδοχής σε Σάμο, Κω και Λέρο, ζητώντας την ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε … «δεδομένου ότι αγνόησε παντελώς ουσιαστικά ζητήματα, όπως την αντίθετη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου και εμού προσωπικά τόσο για την χωροθέτηση όσο και για την επέκταση του υπό κατασκευή Κ.Υ.Τ. στη Σάμο (περιοχή Ζερβού), διοικητικές πράξεις για τις οποίες ουδέποτε, ούτε ζητήθηκε ούτε ελήφθη υπόψη, η άποψη της τοπικής κοινωνίας που ως αντιπρόσωπός της έχω την τιμή να  εκπροσωπώ

Είναι νομίζω αυτονόητο ότι η παντελώς εν αγνοία μου πρόταση/εισήγηση για την συμμετοχή μου στην εν λόγω Επιτροπή δεν είναι ούτε αποδεκτή, ούτε ανεκτή.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας προς την εμπλεκόμενη υπηρεσιακή μονάδα της Κ.Ε.Δ.Ε. για την άμεση ανάκληση του σχετικού εγγράφου (ανωτέρω 1 σχετικό).

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου παρακαλείται για την άμεση ανάκληση ή τροποποίηση της Υ.Α., περί συγκρότησης της συγκεκριμένης Επιτροπής, (ανωτέρω 2 σχετικό), όσον αφορά στην συμμετοχή μου προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη συνεπεία ενός τουλάχιστον ατυχέστατου, για την τοπική αυτοδιοίκηση συνολικά, χειρισμού μιας διαδικασίας, εκ μέρους, θέλω να πιστεύω, αποκλειστικά και μόνο υπηρεσιακών στελεχών». 

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι