Πολιτική

Επιστολή από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης

22 Σεπ, 2020 - 08:09
Επιστολή από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης

Έντονη ανησυχία στον Τοπικό πληθυσμό της Μυτιλήνης και των όμορων Δημοτικών Ενοτήτων , προκαλεί ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στους εισερχόμενους στη νέα προσωρινή Δομή στο Μαυροβούνι σε συνδυασμό με την μαζική κυκλοφορία των Αιτούντων Ασύλου, χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα, στη πόλη και τα καταστήματα της περιοχής, τις ώρες που επιτρέπεται η κυκλοφορία, ήτοι από τις 8:00πμ έως τις 20:00μμ.

Ανησυχία προκαλεί και η χωρίς έλεγχο και τήρηση των μέτρων κυκλοφορίας Προσφύγων, που διαμένουν σε σπίτια και διαμερίσματα. Η ανησυχία αυτή επιβεβαιώνεται και από δημοσιεύματα του Τοπικού Τύπου , όσο και από πολλές οχλήσεις που δέχθηκε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου .

Σχετική επιστολή απεστάλη προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με Κοινοποίηση προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης Δημήτριο Κουρσουμπά., με την οποία ζητά να ληφθούν εντατικότερα μέτρα, με στόχο την προστασία όλων, από τη διασπορά του ιού, αλλά και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι