officeart horizontal  

 

Πολιτική

Η Σάμος για την ΝΔ - επιλογή σε δεύτερο χρόνο

6 Νοε, 2020 - 04:11
Η Σάμος για την ΝΔ -  επιλογή σε δεύτερο χρόνο

Ευχαριστούμε πολύ την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευαισθησία τους απέναντι στο πολύπαθο νησί της Σάμου, διότι φρόντισαν να μην μας εξαιρέσουν από τα πανεθνικά μέτρα κατά της πανδημίας, την οποία τροφοδοτούν και ενισχύουν οι ίδιοι με την ανύπαρκτη στρατηγική τους από την αρχή της εμφάνισης της μέχρι σήμερα.

Προφανώς και ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε τίποτα από την επίσκεψη του στο νησί μόλις πριν λίγες μέρες για το φονικό σεισμό. Μάλλον δεν είδε τα εκατοντάδες σπίτια που είναι πλέον μη κατοικήσιμα, δεν αντιλήφθηκε ότι ο σεισμός δημιούργησε σαμιώτες άστεγους και άνεργους, οι οποίοι δεν φαίνονται ακόμα, αλλά θα φανούν σε βάθος χρόνου, επειδή αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται από συγγενείς και φίλους. Προφανώς δεν θα ενημερώθηκε για συμπολίτες μας που κατοικούν πλέον σε σκηνές, δεν αισθάνθηκε τίποτα από τον φόβο των κατοίκων, την ανασφάλεια, την οικονομική ανέχεια που έχουν περιέλθει, το φόβο που προέρχεται από τους μετασεισμούς, το φόβο για ισχυρό μετασεισμό βάση στατιστικής την οποία επικαλούνται καθημερινά οι σεισμολόγοι.

Ο κος Μητσοτάκης και η ομάδα διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης θεωρούν ότι το νησί απολαμβάνει την ίδια κανονικότητα αυτή τη στιγμή με την υπόλοιπη Ελλάδα και μας έβαλε κοινό παρανομαστή. Κοινό παρανομαστή όταν έχουμε τέτοια προβλήματα και μηδενικά κρούσματα. Οι διαδικτυακές διαβεβαιώσεις ανθρώπων της κυβέρνησης, στα πλαίσια του μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην κρίνεται άδικα την κυβέρνηση, πήγαν περίπατο.

Όπως είναι φανερό ο κόσμος έχει αντιληφτεί την ανεπάρκεια της κυβέρνησης κάτι που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι ίδιοι. Ελπίζουμε αύριο να επιβεβαιωθεί ο Βουλευτής μας, κος Στεφανάδης και να εξαιρεθεί από το lockdown η Σάμος. Η αδράνεια αυτή δείχνει έλλειψη ευαισθησίας από τον πρωθυπουργό και ανεπαρκή σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, διότι εάν είχε αντιληφτεί την πραγματικότητα του νησιού, η Σάμος αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα και όχι επιλογή σε δεύτερο χρόνο.

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ 5/11/2020

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software