Πολιτική

Επίσκεψη Γενικών Γραμματέων υπουργείων της κυβέρνησης στη Σάμο

12 Ιαν, 2021 - 02:01
Επίσκεψη Γενικών Γραμματέων υπουργείων της κυβέρνησης στη Σάμο

Επίσκεψη πραγματοποίησαν  στο νησί μας, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και συντονιστής των ενεργειών για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος συνοδευόμενοι από το Βουλευτή Ν. Σάμου, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Με την παρουσία του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιου Στάντζου, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειου Πανουράκη και του Δημάρχου Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρου Λυμπέρη βρέθηκαν αρχικά στο Κοκκάρι όπου και συναντήθηκαν με μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου καθώς και μέλη του επαγγελματικού συλλόγου Κοκκαρίου, είδαν από κοντά το μέγεθος των ζημιών που υπέστη η κοινότητα και παρακολούθησαν τη διαδικασία της κατεδάφισης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ακόμη μια κατεδάφιση παρουσία των ανωτέρω στην πόλη της Σάμου και κατόπιν μετέβησαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου όπου οι Γενικοί Γραμματείς συναντήθηκαν με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιο. Ακολούθησε συνέντευξη τύπου από όλους τους εμπλεκόμενους αναφορικά με την πρόοδο των μέτρων αποκατάστασης και ενίσχυσης του νησιού μας, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει διαμορφωθεί. Τελικός σταθμός της περιοδείας τους ήταν το λιμάνι Πυθαγορείου όπου είχε υποχωρήσει μέρος του, εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού και της μετασεισμικής δραστηριότητας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απαιτείται ακόμη ιδιαίτερη προσοχή.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι