officeart horizontal  

 

Πολιτική

''Αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης που περιφρονούν τις ανάγκες των δημοτών τους''

6 Μαρ, 2021 - 08:03
''Αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης που περιφρονούν τις ανάγκες των δημοτών τους''

Για ''Θλιβερό θέαμα για αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που περιφρονούν τη βούληση και τις ανάγκες των δημοτών τους'' κάνουν λόγο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μπουρνούς και Μιχαηλίδης σε κοινή δήλωση τους για την συνέντηση που είχει ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τους Δημάρχους Μυτιλήνης, Χίου και Ανατολικής Σάμου.

Στην κοινή δήλωση τονίζεται επίσης ότι οι δηλώσεις των δημάρχων έγιναν ''για να εξυπηρετήσουν τις κυνικές επιδιώξεις ενός πρωθυπουργού που νοιάζεται μόνο να μην κάνει αποσυμφορήσεις και στεναχωρήσει τους ακροδεξιούς κομματάρχες του στην ηπειρωτική Ελλάδα.''. Αναλυτικά:

Κοινή δήλωση

των βουλευτών Βορείου Αιγαίου ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Γιάννη Μπουρνού και Ανδρέα Μιχαηλίδη



Η πολιτική της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να μετατρέψει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου σε αναχώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, σε αποθήκες ανθρώπων και οιονεί φυλακές με δεσμοφύλακες τους ίδιους τους κατοίκους, ομολογείται σχεδόν ανοιχτά.

Πρόκειται για ξεκάθαρη επιλογή του κ. Μητσοτάκη, με τη στήριξη της ηγεσίας της ΕΕ, να μεταμορφωθεί ένα ευρωπαϊκό και ευρωτουρκικό πρόβλημα σε ελληνοτουρκικό. Πρόθεση που επιβεβαιώνεται εξάλλου από την άρνηση της κυβέρνησης να αποσυμφορήσει αποφασιστικά τα ΚΥΤ των νησιών,  παρότι σχεδόν όλοι οι φιλοξενούμενοι έχουν περάσει από τις διαδικασίες ασύλου, αλλά και από τα κυβερνητικά σχέδια για νέα ΚΥΤ μεγάλης χωρητικότητας, και διαγωνισμούς σίτισης με προκλητικά ποσά. Το έχουμε καταλάβει όλοι.

Οι μόνοι που παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν είναι οι τρεις δήμαρχοι Μυτιλήνης, Χίου και Ανατολικής Σάμου, που επισκέφτηκαν χθες τον Πρωθυπουργό, για να «συμπαραταχθούν» μαζί του και να δώσουν εν λευκώ νομιμοποίηση στα σχέδιά του. Θλιβερό θέαμα για αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που περιφρονούν τη βούληση και τις ανάγκες των δημοτών τους, για να εξυπηρετήσουν τις κυνικές επιδιώξεις ενός πρωθυπουργού που νοιάζεται μόνο να μην κάνει αποσυμφορήσεις και στεναχωρήσει τους ακροδεξιούς κομματάρχες του στην ηπειρωτική Ελλάδα.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software