Οικονομία

Τα κρασιά της Σάμου πάνε Λονδίνο

27 Ιουν, 2019 - 01:06
Τα κρασιά της Σάμου πάνε  Λονδίνο

Τιμητική είσοδο επιφύλαξε στα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου ο Wine Consultant Γρηγόρης Κόντος, (DipWSET) τοποθετώντας τα στην «ψαγμένη» wine list του ολοκαίνουριου εστιατορίου "Theion" στο Guildford, 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Λονδίνου! 

ΘΕΙΚΑ

Το Theion ανήκει στους επιχειρηματίες Αντώνη Δεναξά και Ιωάννη Θεοδώρου με head chef τον Πέτρο Παναγιωτόπουλο και consultant chefs τους Νίκο Φωτιάδη και Γιάννη Μπαξεβάνη. Στεγάζεται στο 200 ετών κτήριο Centenary Hall το οποίο ανακαινίσθηκε πανέμορφα, διατηρώντας τον γοητευτικό του χαρακτήρα αλλά και την ιστορική του ταυτότητα.

T24

H επιλογή των κρασιών «με χαρακτήρα» από όλη την Ελλάδα (όπως δηλώνει ο wine writer and educator ) έρχονται να συνοδέψουν μοναδικά τις κορυφαίες δημιουργίες των chef, όπως ο μαύρος χοίρος Όλυμπου ταϊσμένος με ελιά, το ζυγουράκι από τις Πρέσπες, ο γαύρος και η σαρδέλα Καβάλας και άλλες, υψηλού επιπέδου γαστρονομικές προτάσεις «Τheion». 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παγκοσμίως γνωστά, εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου είναι εδώ και χρόνια στις wine list και άλλων, διακεκριμένων εστιατορίων και χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας του Λονδίνου!

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι