officeart horizontal  

 

Πολιτική

΄'Η Σάμος Αλλάζει'' κατέθεσε ερώτηση για την ποιότητα του νερού σε σχολικές μονάδες

16 Δεκ, 2021 - 02:12
΄'Η Σάμος Αλλάζει'' κατέθεσε  ερώτηση για την ποιότητα του νερού σε σχολικές μονάδες

Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο με κύριο θέμα τη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας για το 2022.

Στην αρχή της συζήτησης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του ΔΣ, η δημοτική παράταξη ΄'Η Σάμος Αλλάζει'' κατέθεσε  ερώτηση για την ποιότητα του νερού σε σχολικές μονάδες. Συγκεκριμένα:

Παρουσιίασε πρωτοσέλιδο του Σαμιακού Βήματος (11/12/2021) που αναφέρει ότι «Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Σάμου σε πρόσφατα αποτελέσματα  δειγματοληψίας πόσιμου νερού σε 9 σχολικές μονάδες της ΔΕ Βαθέος στις 8 βρέθηκαν κολοβακτηρίδια πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια» και ερωτά  τη Δημοτική Αρχή τι μέτρα έχει λάβει για την υγιεινή του νερού και την ασφάλεια των μαθητών.

Όπως αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωση της, ''Με έκπληξη πήραμε την απάντηση ότι ο Δήμος Αν. Σάμου δεν έχει λάβει τέτοιο έγγραφο (!!) και δεν γνωρίζει κάτι σχετικό. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι όταν δύο Υπηρεσίες που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο της ΠΕ Σάμου (Διεύθυνση Υγιεινής ΠΕ Σάμου και Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου) δεν μπορούν να επικοινωνήσουν για την ποιότητα της υγιεινής νερού, ειδικά σε σχολικές μονάδες (δειγματοληψίες  που γίνανε στις 16/11/2021) κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.'' Καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΄'Η Σάμος Αλλάζει''. 

Δαιβάστε ακόμη ''Αντικείμενα πολιτικής εκμετάλλευσης, θέματα δημόσιας υγείας'' απαντά ο πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Α. Σάμου στον Ν. Ζάχαρη

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software