officeart horizontal  

 

Πολιτική

Η Ν.Δ. απαντά στα όσα ειπώθηκαν για το νοσοκομείο Σάμου

22 Σεπ, 2022 - 11:09
Η Ν.Δ. απαντά στα όσα ειπώθηκαν για το νοσοκομείο Σάμου

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σάμου σχετικά με το Νοσοκομείο Σάμου

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σάμου ή ζουν σε άλλη χώρα ή έστω σε άλλο νησί ή συνειδητά και βάναυσα προσβάλλουν τη μνήμη των πολιτών της Σάμου και του Νομού μας. Μάλλον συμβαίνει το δεύτερο. Δυστυχώς όμως για αυτούς όλοι οι συμπολίτες μας θυμούνται την τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου προ του 2019... όταν ασφυκτιούσε από την πίεση του μεταναστευτικού και την εξαθλίωση της κοινωνίας της Σάμου που η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την άθλια πολιτική της στο μεταναστευτικό και τα «ανοιχτά σύνορα» είχε καταφέρει. Οι πολίτες όμως θυμούνται, συγκρίνουν και με την ψήφο αποδοκίμασαν την Κυβέρνηση που απέτυχε οικτρά σε κάθε τομέα και βέβαια στην Υγεία!

Η πολύ καθυστερημένη ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για την λειτουργία του Νοσοκομείου της Σάμου και η προσπάθεια απαξίωσης και κατασυκοφάντησης του προσκρούσει στην πραγματικότητα. Το Νοσοκομείο λειτουργεί με ασφάλεια. Αυτό δείχνουν σήμερα τα αδιάψευστα στοιχεία των αριθμών. Άλλωστε, υπενθυμίζουμε ότι είναι Νοσοκομείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή( Βόρεια Δωδεκάνησα ) σε ασθενείς με Κορωνοιό! Η Κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζει έμπρακτα και συνεχώς το Νοσοκομείο και τις άλλες Μονάδες Υγείας του Νομού μας. Σε αντίθεση με την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τις εξαθλίωσε κυριολεκτικά! Όσον αφορά την θέση της ΝΔ για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παραπέμπουμε στα δεκάδες Νομοθετήματα βελτιωτικά του ΕΣΥ και κυρίως στην έμπρακτη οικονομική στήριξη και στελέχωση. Καλό είναι να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ άλλο πεδίο μικροπολιτικής και δημαγωγικής αντιπολίτευσης. Ας αφήσει την Υγεία. Εάν οι ενοχές του από την καταστροφική πολιτική τους στον τομέα αυτό δεν τους συγκρατούν, τουλάχιστον ας σκεφτούν τους συμπολίτες μας και ας μην προσπαθούν στον βωμό της ανακατάληψης της εξουσίας -που είναι πλεόν για αυτούς όνειρο απατηλό - να κλονίσουν την εμπιστοσύνη τους στο Νοσοκομείο μας.

Ο Πρωθυπουργός μας στηρίζει με πράξεις την υγεία και όπως ανακοίνωσε στην ΔΕΘ από 1/1/2023 θα αναμορφωθεί το Ειδικό μισθολόγιο των 20.000 γιατρών του ΕΣΥ, με αύξηση του βασικού μισθού και των επιδομάτων ευθύνης (η αύξηση θα είναι, μεσοσταθμικά, της τάξης του 10% επί του συνόλου των αποδοχών τους) και ήδη έχουν δρομολογηθεί χιλιάδες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού με 14 θέσεις νοσηλευτών να προβλέπονται για το νοσοκομείο μας. Τέλος έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη τριών (3) μόνιμων ιατρών στις ειδικότητες του Καρδιολόγου, του Πνευμονολόγου και του Ορθοπεδικού.

Όσον αφορά στο έκτακτο ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο που εξελίχθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ αυτό και μόνο τα λέει όλα! Οι συμπολίτες μάς κρίνουν όλους!


 
        O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Σάμου

Ευάγγελος Καπλαντζής

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software