officeart horizontal  

 

Πολιτική

Πάρης Παπαγεωργείου: Ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού του.

25 Αυγ, 2023 - 08:08
Πάρης Παπαγεωργείου: Ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού του.

Την παρουσίαση του ονόματος του συνδυασμού του οποιου ηγείται ανακοίνωσε σε συνάντηση του με τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Παρασκευάς (Πάρης) Παπαγεωργείου. Στην τοποθέτηση του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι :

"(...) Η σκέψη μας είναι αυτές τις ώρες με τους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται αλλά και με τις δυνάμεις που επιχειρούν καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες σε όλη την χώρα. Ευχόμαστε γρήγορα να τελειώσει αυτός ο πύρινος εφιάλτης και βέβαια να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η σημερινή συνάντηση επομένως θα αφορά μια πολύ λιτή και σύντομη παρουσίαση του σήματος και του ονόματος του συνδυασμού μας.(...) το όνομα του συνδυασμού που επιλέχθηκε έπειτα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, σηματοδοτεί ακριβώς αυτή την πρόθεση, αυτή την διάθεση και αυτή την απόφαση.

ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Νέα προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει μια νέα αντίληψη που θα προκύπτει από την απόφαση να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος αλλά και να σχεδιάσουμε το μέλλον

Νέα προοπτική για τον τόπο μας θεωρούμε την δυνατότητα αλλά και την ικανότητα όχι απλά να καταγράφουμε προβλήματα, αλλά να προτείνουμε λύσεις. Να αφουγκραζόμαστε τους πολίτες και να έχουμε έναν συνεχή διάλογο μαζί τους.

Νέα προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει να σχεδιάζουμε με βάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, να λαμβάνουμε υπόψη τις παθογένειες ώστε να μετατρέπουμε τον κίνδυνο σε ευκαιρία.

Σε μια εποχή σύνθετη, δύσκολη και δύσβατη, εμείς πιστεύουμε ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, αρκεί να θες να τους περπατήσεις. Και το μέλλον μπορεί να μοιάζει και να είναι πολλές φορές αβέβαιο αλλά αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζει. Πρέπει να μας ατσαλώνει και να μας εμπνέει.

Νέα Προοπτική για τον τόπο μας σημαίνει διοίκηση χωρίς αποκλεισμούς. Συνεχής διάλογος. Επικοινωνία και αλληλοσεβασμός.

Νέα Προοπτική για τον τόπο μας, σημαίνει έργα που θα αποτελούν ψηφίδες ενός μεγάλου μωσαϊκού ανάπτυξης. Σημαίνει σχολεία ασφαλή, με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό και ευκαιρίες για όλους. Σημαίνει προγράμματα αθλητισμού για όλους και κυρίως για τους νέους. Σημαίνει τουριστικό προϊόν δυνατό, διακριτικό και ελκυστικό. Νέα προοπτική σημαίνει πολιτισμός στην πρώτη γραμμή και όχι ως φτωχός συγγενής. Σημαίνει μια ισχυρή και ανταγωνιστική τοπική οικονομία με εξωστρέφεια και δυναμισμό.

Νέα Προοπτική τέλος σημαίνει ένας Δήμος σύγχρονος, ανταγωνιστικός, ικανός να σχεδιάζει και να υλοποιεί, να οραματίζεται και να εργάζεται για την επίτευξη των στόχων.(...)

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ομάδα μας, ενωμένη, δυναμική και έτοιμη να εκπληρώσει τους στόχους της, διεξάγει τον αγώνα της έντιμα, με αξιοπρέπεια και με στρατηγικό και επιχειρησιακό πρόγραμμα. Και έτσι θα πορευτούμε μέχρι τις εκλογές, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της θητείας μας για να την πραγματοποίηση των στόχων μας.(...)"

 

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software