officeart horizontal  

 

Πολιτική

Παπαγεωργίου: θα προχωρήσω χωρίς διχασμούς

10 Οκτ, 2023 - 11:10
Παπαγεωργίου: θα προχωρήσω χωρίς διχασμούς

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους που εργάστηκαν σκληρά και με αξιοπρέπεια για αυτό το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που μας δικαιώνει αλλά κυρίως μας δεσμεύει να φανούμε αντάξιοί του. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Δεν είναι ώρα πανηγυρισμών γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης όσων πίστεψαν στην πρόταση και το πρόγραμμά μας.

Όπως είχα πει και στις προεκλογικές μου ομιλίες ο τόπος μας δεν μπορεί να προχωρά με διχασμούς αλλά με ομόνοια. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συνδυασμού, όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου, όμως κυρίως θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου, την Δήμητρα για την αγάπη και την συμπαράστασή της σε κάθε μου βήμα.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από άξιες γυναίκες και άξιους άνδρες όλων των παρατάξεων. Όλες και όλοι ψήφισαν με γνώμονα το καλό του Δήμου ανεξάρτητα από ποιόν υποψήφιο και ποιόν συνδυασμό επέλεξαν. Δικός μας στόχος είναι τώρα να τους δικαιώσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος μας ψήφισε και ποιος όχι. Μας ενδιαφέρει όμως να πείσουμε εκείνους που απείχαν να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα πορευτούμε με αυτό στο μυαλό. Ενωμένοι, χωρίς διχασμούς, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους που εκλέγονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα τοπικά συμβούλια. Επίσης συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου γιατί είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας όλων τους ήταν για το καλό του τόπου. Την επόμενη μέρα των εκλογών το κοντέρ μηδενίζει. Μόνος αντίπαλος όλων μας είναι ο χρόνος και τα προβλήματα όχι αυτός που έχει διαφορετική άποψη από εμάς. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Με εκτίμηση,

Ο Επικεφαλής της Παράταξης Νέα Προοπτική

Πάρης Παπαγεωργίου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software