officeart horizontal  

 

Πολιτική

Η μεγάλη νίκη Μουτζούρη στο Βόρειο Αιγαίο, πώς ψήφισαν Σάμος και Ικαρία

16 Οκτ, 2023 - 12:10
Η μεγάλη νίκη Μουτζούρη στο Βόρειο Αιγαίο, πώς ψήφισαν Σάμος και Ικαρία

Επανεκλέχθηκε Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Κώστας Μουτζούρης την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. 

Η παράταξη του Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο έλαβε ποσοστό 54,68%, ενώ ο Αλκιβιάδης Στεφανής  έμεινε στην δεύτερος με ποσοστό 45,32%.  Με ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από τα 549 στα 549 εκλογικά τμήματα ο συνδυασμός του κ. Μουτζούρη έλαβε 42.285 ψήφους (21 έδρες) και ο συνδυασμός του κ. Στεφανή 35.040 ψήφους (9 έδρες).

 

Πως ψήφισε η Σάμος και η Ικαρία

ΣΑΜΟΣ Β ΚΥΡΙΑΚΗ

 

ΙΚΑΡΙΑ Β ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποψήφιος Κωνσταντίνος Μουτζούρης αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος των χθεσινών Περιφερειακών εκλογών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χτες  ο Λαός  του Βορείου Αιγαίου, με την ετυμηγορία του , μας επέλεξε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα συνεχίσουμε να διοικούμε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, επιβραβεύοντας την ως τώρα προσπάθειά μας, για να συνεχίσουμε το έργο μας. 

Θέλω να εκφράσω  ένα μεγάλο ευχαριστώ , σε όλους όσοι  νίκησαν την αποχή και έσπευσαν να ψηφίσουν , χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.   Την  εντολή που μας έδωσαν οι Πολίτες του Βορείου Αιγαίου   θα την τιμήσουμε και  θα ανταποδώσουμε με σκληρή δουλειά , για το δικό τους κοινό συμφέρον.   Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πάντα με όραμα και καθαρή συνείδηση δίνοντας  καθημερινά τον αγώνα , πάντα για το συμφέρον του τόπου και των νησιωτών και ουδενός άλλου.  Έτσι επαναφέραμε τα νησιά σε ορθή πορεία. Έτσι θα συνεχίσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έδωσαν τον προεκλογικό αγώνα με εντιμότητα μαζί μου, τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθυποψηφίους μου, που τήρησαν την συνυπόσχεση για  αξιοπρεπή αγώνα.  Το μήνυμα  μας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα είναι  μία πρόταση για να προχωρήσουμε ενωμένοι για το καλό των νησιών μας, που έχουν δοκιμασθεί αρκετά.  Σήμερα  ο μεγάλος νικητής είναι η Δημοκρατία και οι Πολίτες που συνεορτάζουν.

Καλή δύναμη σε όλους μας.  Έχουμε έργο να κάνουμε. Έχουμε δουλειά να φέρουμε εις πέρας.  Και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους όσους πρέπει.

Ευχαριστώ το Λαό του Βορείου Αιγαίου . Τον διαβεβαιώνω ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη της ψήφου του.»

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software