Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Πολιτική

Προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτών από τις Η.Π.Α.

0
0
0
s2smodern

 

Νέα, Σάμος, Ειδήσεις,Σεβαστάκης, ΗΠΑ

Συνάντηση εργασίας του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) κ. Geoffrey Pyatt με διακομματική ομάδα βουλευτών και με αντικείμενο: «Οι επιχειρηματίες συναντούν τους νομοθέτες. Στρογγυλή τράπεζα για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα»,πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (7 Απρ).

Σύμφωνα με τον βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη και Πρόεδρο  της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο οποίος μετέχει στην ομάδα εργασίας για ζητήματα ανάπτυξης ποικίλων συνεργασιών με τις ΗΠΑ, στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν γνωστοί επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών εργασιών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις με πιο εξειδικευμένες δράσεις, ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα με συνέργειες επιχειρηματιών και επενδυτών από τις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει ο κ. Σεβαστάκης από τη συζήτηση εντοπίστηκε με σαφήνεια ότι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για περιοχές με μεγάλες και ποικίλες δυνατότητες ανάπτυξης, όπως είναι ο νομός Σάμου.