Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Πολιτική

«Δράση-Ενότητα-Προοπτική» στο Καρλόβασι

0
0
0
s2smodern

Στo πλαίσιo των προγραμματισμένων επισκέψεων της δημοτικής παράταξης «Δράση-Ενότητα-Προοπτική» σε δημοτικές ενότητες και κοινότητες του νησιού συναντηθήκαμε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο δημαρχιακό μέγαρο Καρλοβάσου με κοινοτικούς συμβούλους της περιοχής.

 

Πραγματοποιήθηκε ουσιαστικός και αναγκαίος για τον τόπο διάλογος. Συζητήθηκαν, διάφορα θέματα και προβλήματα που αφορούν τους δημότες της περιοχής μερικά εκ των οποίων έχουμε αναδείξει και στο παρελθόν αλλά δεν έχουν επιλυθεί κι ούτε καν έχουν δρομολογηθεί. Συμφωνήθηκαν τρόποι διεκδίκησης λύσεων σε συνεργασία και με την παράταξη μας.

Μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, ήταν η βελτίωση του δικτύου ύδρευσης και της ποιότητας του νερού της ενότητας, θέματα χωροταξικού περιεχόμενου, όπως η πλατεία του Καρλοβάσου, ενώ παράλληλα τέθηκε και το ζήτημα της προστασίας της παραλιακής ζώνης. Μεγάλο πρόβλημα παραμένει η ανάγκη εύρεσης χώρου για την εναπόθεση αδρανών υλικών.

Συζητήθηκαν, θέματα και προβλήματα του λιμένος Καρλοβάσου όπως η μη απόφραξη του αλιευτικού καταφυγίου το οποίο είναι σχεδόν αποκλεισμένο από την άμμο εδώ και τρία χρόνια οπότε και αναδείξαμε το πρόβλημα για πρώτη φορά. Όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει επιταχυνθούν οι ενέργειες ώστε να λειτουργήσει άμεσα και το Duty Free, λόγω της αύξησης τουριστών στο Καρλόβασι.

Στη συνάντηση πήραν μέρος o επικεφαλής της “Δράσης Ενότητας Προοπτικής” κ. Δημήτρης Μηλίγκος συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Βολακάκη, Γιάννη Λεμονή, Μανώλη Ματθαίου και Νίκο Τριανταφύλλου. Οι επισκέψεις θα επαναληφθούν καθώς απομένουν και πολλά άλλα προβλήματα δημοτών προς ανάδειξη και επίλυση.