officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Αγιασμός στον ''Καπετάν Λαχανά''

4 Οκτ, 2018 - 09:10
Αγιασμός στον ''Καπετάν Λαχανά''

Παρουσία της προέδρου του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κυρίας Άννης Ανδρεάδου και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κ.Νίκο Βαρούμα, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος ο ''Καπετάν Λαχανάς''.

Το Δ.Σ. του συλλόγου υποδέχτηκε τους φίλους και τα μέλη του , στην έδρα του στο Άνω Βαθύ,για να ξεκινήσει και επίσημα η νέα πολιτιστική χρονιά 2018-2019 με την ευλογία της εκκλησίας.

Τόσο ο κ.Βαρούμας όσο και η κ.Ανδρεάδου τόνισαν την σημασία του πολιτισμού σε έναν τόπο και το πόσο οφέλιμο  ήταν η θεμελίωση ενός τέτοιου έργου(πολιτιστικό κέντρο) στο Άνω Βαθύ, επι δημαρχίας Φίλιππου Πετρούσκα ο οποίος ήταν παρών στο σύλλογο.

Κλείνοντας η κα.Ανδρεάδου είπε:

«Αξιότιμε κ.Πρόεδρε.

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι μέλη του πολιτιστικού συλλόγου " ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ".

Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας αυτή,η οποία αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή αλλά μου δίνει και ανείπωτη χαρά.

Σας ευχαριστώ επίσης ως Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ γιατί πάντοτε στηρίζετε τις εκδηλώσεις μας με την ποιοτική παρουσία σας, όποτε αυτό σας έχει ζητηθεί.

Εμείς προσπαθούμε να στηρίζουμε πάντοτε τον δραστήριο σύλλογό σας, όπως και άλλους συλλόγους, προβαίνοντας σε συνδιοργάνωση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων, σύμφωνα πάντοτε με τις οικονομικές μας δυνατότητες.

Σας εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να συνεχίσετε το αξιόλογο έργο σας καλλιεργώντας ειδικά στις ψυχές των παιδιών την πολύτιμη πολιτιστική μας κληρονομιά.

Ευλογημένη ας είναι η νέα χρονιά για το σύλλογό σας με πολλές και ποιοτικές όπως πάντα εκδηλώσεις.»

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Φρατζής ευχαρίστησε όσους κάνουν την τιμή και στηρίζουν το σύλλογο, τα μέλη και τους φίλους, τους φορείς αλλά και τους χορηγούς που στηρίζουν με τις πράξεις τους τη συνέχιση προσφοράς και διάδοσης του πολιτσμού μέσα απο τις δράσεις του ''Καπετάν Λαχανά''.

Κείμενο-φωτογραφίες Eλένη Χατζηγεωργίου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

e-genius.gr ...intelligent web software