Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Πολιτισμός

Καρλόβασι Street Artists festival 24-25 Ιουνίου

0
0
0
s2smodern

Το 1ο “Street Artists festival”  είναι γεγονός για τη Σάμο και το υπέροχο Καρλόβασι, Σάββατο και Κυριακή 24-25 Ιουνίου, 15 αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα γεμίσουν το Λιμάνι του Καρλοβάσου με τα έργα τους και τα χρώματά τους!

Συναυλίες, εργαστήρια graffiti, χρωματοπόλεμος, χορευτικά δρώμενα και παραστάσεις τσίρκου σε ένα διήμερο διασκέδασης και δημιουργικότητας.

Οι δημιουργίες των καλλιτεχνών θα εκτίθενται υπαίθρια στο Λιμάνι και στον Όρμο Καρλοβάσου. Φεστιβαλικές εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα ως το τέλος του καλοκαιριού.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια graffiti, ή στην ομάδα εθελοντών, ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ Facebook page : The Karlovasi Festival H Οργανωτική Επιτροπή του φεστιβάλ

Δείτε το πρόγραμμα του διημέρου

Παρασκευή 23 Ιουνίου – προφεστιβαλική εκδήλωση

19.00 Ο καλλιτέχνης D. Koletsis θα βάφει στα στενά δρομάκια και στην παιδική χαρά στο Λιμάνι. Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή του κοινού.

Σάββατο 24 Ιουνίου

10.30 Επίσημη έναρξη φεστιβάλ με τους καλλιτέχνες να τακτοποιούνται στους καμβάδες τους, και τον επιμελητή του φεστιβάλ, Υiakou να δίνει το έναυσμα για να αρχίσει η δημιουργία! Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν, να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και το έργο του ενώ οι μουσικές του κόσμου θα ακούγονται στον αέρα.

11.00 “Κιμωλία στην άσφαλτο”. Εργαστήρι για ενήλικες από τον D. Koletsis. Συγκέντρωση μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου στο Λιμάνι.

12.00 – 20.00 Η ιππήλατη άμαξα του Καρλοβάσου θα σας σεργιανίσει στο Λιμάνι.

21.00 Το Πανεπιστήμιο κατεβαίνει Λιμάνι! Τα μουσικά συγκροτήματα των φοιτητών θα γεμίσουν ήχους και κέφι το Λιμάνι Καρλοβάσου μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου! Διασκεδάστε μαζί τους!.

23.00 Βεγγαλικά! Εκρήξεις και χρώματα ψηλά στον αέρα!

Κυριακή 21 Μαίου

10.00 Έναρξη καλλιτεχνικής δημιουργίας και πάλι. Κι άλλα χρώματα από τους καλλιτέχνες, κι άλλα σχέδια, γράμματα και σχήματα. Παρακολουθήστε τους! Οι μουσικές του κόσμου παντού στον αέρα!

11.00 Εργαστήρι graffiti για παιδιά 7-15 χρόνων από τον barba dee! Συγκέντρωση μπροστά από τα κτίρια Τελωνείου. Πάρτε μαζί σας τα πινέλα σας! Για τα μικρά παιδιά είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέων.

20.00 Χρωματοπόλεμος

21.30 Dj party