Πολιτισμός

«Σίρλεϋ Βαλεντάιν» με την Μπέσυ Μάλφα»

8 Δεκ, 2018 - 09:12
«Σίρλεϋ Βαλεντάιν» με την Μπέσυ Μάλφα»

Μια γλυκόπικρη κωμωδία – μονόλογο, ένα έργο που το κοινό αγάπησε μέσα από την κινηματογραφική ταινία με την Πολίν Κόλινς, που είχε γυριστεί στη Μύκονο αλλά και από τη θεατρική παράσταση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1989, τη «Σίρλει Βαλεντάιν – Shirley Valentine» του Willy Russell, ανεβάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας με πρωταγωνίστρια την αγαπητή ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα.

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα από το Λίβερπουλ, λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τον εαυτό της και τους δικούς της ανθρώπους; Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα…

Στο πλαίσιο της επίσημης πανελλαδικής πρεμιέρας, στη Σάμο, ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας, η πρωταγωνίστρια Μπέσυ Μάλφα και ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμο την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00.

 «Αποτελεί εξαιρετική τιμή για τη Σάμο, να αποτελεί τον τόπο της πανελλήνιας πρεμιέρας μιας τόσο σημαντικής θεατρικής παράστασης. Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Μπέσυ Μάλφα δε χρειάζονται συστάσεις. Και οι δύο μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές αυθεντικής και ποιοτικής ψυχαγωγίας και η αποδοχή τους από το κοινό είναι καθολική. Μ’ αυτό το σπουδαίο και πολυβραβευμένο έργο, που έχει αγαπηθεί σ’ όλο τον κόσμο εδώ και 32 χρόνια, θα προσφέρουν και πάλι στους θεατρόφιλους μοναδικές στιγμές και είμαι βέβαιος ότι η παράσταση θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη Μπέσυ Μάλφα που επέλεξαν να ξεκινήσουν το, μακρό, εύχομαι και ελπίζω, ταξίδι αυτού του έργου από εδώ. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τις εταιρείες INKHOUSE, ΔΥΝΜΑΜΙΚΗ PROMOTION Σάμου και BLOW UP που συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να φιλοξενηθεί αυτή η παράσταση στο νησί μας. Η Σάμος παράγει πολιτισμό εδώ και τρεις χιλιετίες και πάντοτε θα αγκαλιάζει με θέρμη κάθε υψηλού επιπέδου εκδήλωση όπως αυτή που θα μας προσφέρουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Μπέσυ Μάλφα», δήλωσε ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος.

SHIRLEY VALENTINE (Willy Russell, 1986)

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Πρωταγωνιστεί: Μπέσυ Μπάλφα

Κοστούμια : Ελένη Μπλέτσα

Μουσική: Alter Ego

Πληροφορίες-Κρατήσεις: Φουντουλάκος Τάσος Τηλ. 6941676762 FB: dinamikisamou

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα πιο κάτω σημεία: Βαθύ: Κέντρο Τύπου Γιαννουλόπουλου και φωτογραφείο "Blow Up"

Καρλόβασι: Βιβλιοπωλείο Καραστάθης.

HONDOS CENTER ΒΑΘΥ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ.

Ταμείο: 14 ευρώ.

Διοργάνωση :INKHOUSE – ΔΥΝΑΜΙΚΗ PROMOTION ΣΑΜΟΥ – BLOW UP

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι