officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Βιβλιοθηκονομικό συνέδριο στο Πυθαγόρειο Σάμου στις 22-23 Αυγούστου 2019.

30 Ιαν, 2019 - 08:01
Βιβλιοθηκονομικό συνέδριο στο Πυθαγόρειο Σάμου στις 22-23 Αυγούστου 2019.

Η Βιβλιοθήκη Σάμου σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Βιβλιοθηκών και Βιβλιοθηκονόμων (IFLA) διοργανώνουν διεθνή συνέδριο στο νέο δημαρχιακό κτήριο στο Πυθαγόρειο Σάμου στις 22-23 Αυγούστου 2019.

Στο βιβλιοθηκονομικό αυτό συνέδριο θα διερευνηθούν και θα συζητηθούν οι τρόποι πρόσληψης της νέας γενιάς βιβλιοθηκονόμων, της οργάνωσης και διαχειρίσης του προσωπικού των βιβλιοθηκών, τις ικανότητές τους και τα εφόδιά τους, τις δεξιότητες επικοινωνίας τους, ώστε να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους αναγνώστες και τους χρήστες των βιβλιοθηκών και να προσελκύσουν στις βιβλιοθήκες περισσότερους αναγνώστες .

Τοσυνέδριοείναιδορυφορικό(Satellite Meeting) τουWorld Library and Information Congress: 85th IFLA General Conference and Assembly που θα διεξαχθεί στην Aθήνα 24-30 Aυγούστου 2019.  O τίτλος του συνεδρίου είναι: «Recruiting and Managing the New Generation of Employees to Attract New Markets and Create new Services»και η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι τα αγγλικά.

Εκτός από τους ανθρώπους των βιβλιοθηκών, θα είναι πολύτιμη η συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο και θέλουν με την σκέψη τους να συμβάλλουν στον προβληματισμό μας, των εκπαιδευτικών, των ερευνητών και όλων των βιβλιόφιλων.

Θα δεχτούμε με χαρά κάθε πρόταση για ομιλία ή πόστερ από όποιον πιστεύει ότι μπορεί να συμβάλει δημιουργικά στο θέμα αυτό.

Η Επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου είναι διεθνής αποτελούμενη από στελέχη βιβλιοθηκών από τις παρακάτω χώρες:

1) Ruth Ornholt, Norway

2) Christie Koontz, USA

3) Nie (Heather) Hua, China

4) Vera Keown, Canada

5) Mary Chute, USA

6) Pat Wand, USA

7) Barbara Schleihagen, Germany

8) ManolisPyrgiotis, Greece Samos

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software