officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Διπλή βράβευση για το Δήμο Σάμου στα βραβεία “ Greek Green Awards”

18 Φεβ, 2019 - 07:02
Διπλή βράβευση για το Δήμο Σάμου στα βραβεία “ Greek Green Awards”

Δύο βραβεία απονεμήθηκαν στο Δήμο Σάμου στα Βραβεία “ Greek Green Awards” , της 3ης Διεθνής Έκθεσης VERDE- TEC (15-17 Φεβρουαρίου).

Ο Δήμος Σάμου συμμετείχε στα βραβεία στις Κατηγορίες « Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση» και « Αστική Βιωσιμότητα». Η πρώτη κατηγορία αφορούσε την προσπάθεια του Δήμου να ευαισθητοποιήσει τους νέους υλοποιώντας μία δράση στην οποία παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων θα αποτύπωναν στο “χαρτί” την άποψη τους για την προστασία του περιβάλλοντος. Σκοπός, ήταν η ενημέρωση και η εξοικείωση των παιδιών πάνω σε θέματα πράσινης ανάπτυξης.

Η συμμετοχή στην Αστική Βιωσιμότητα περιλαμβάνει όλες τι δράσεις που έχει σε άμεσο πρόγραμμα υλοποίησης ο Δήμος Σάμου με σκοπό την προσβασιμότητα για όλους. Συμπεριλαμβάνει αναπλάσεις δρόμων και υλοποίηση προγραμμάτων για ΑμεΑ . Ο μεγάλος ποδηλατόδρομος που «προσκαλεί» τους πολίτες του νησιού να χρησιμοποιούν το ποδήλατο τους έγινε σημείο αναφοράς και θετικής κριτικής.

Για την επιτυχία του Δήμου Σάμου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Στέλλα Παπανικολάου η οποία επιμελήθηκε την ολοκλήρωση και την παρουσίαση της πρότασης «Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση» και τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Αμυρσώνη για την εκπροσώπηση του Δήμου στην εκδήλωση απονομής βραβείων.

Στην έκθεση, που ο Δήμος για δεύτερη χρονιά έχει οργανωμένο περίπτερο, συμμετέχουν Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεγάλες εταιρείες νέων τεχνολογιών περιβάλλοντος και ξένες επιχειρήσεις. Η Σάμος θα παρουσιάζει το έργο της σε θέματα πράσινης ανάπτυξης, θα προβάλει την περιβαλλοντολογική της κληρονομιά με στόχο να προσελκύσει εναλλακτικό κοινό επισκεπτών.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software