officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

«Ο Κήπος με τα Κυπαρίσσια» από τη Θ.Ο.Σ.

27 Φεβ, 2019 - 02:02
«Ο Κήπος με τα Κυπαρίσσια» από τη Θ.Ο.Σ.

Κατοχή, εμφύλιος, μεταπολεμική Σάμος, μετανάστευση και ερήμωση των χωριών μας, δικτατορία, μεταπολίτευση, δεκαετία του '80 και της συμφιλίωσης (;).

Το πέρασμα πενήντα και πλέον χρόνων χαράσσει το σώμα του νησιού μας και τις ζωές μιας Σαμιώτικης οικογένειας. Κυρίαρχο το "τραύμα" της απώλειας ενός νέου μέλους της , αντάρτη στον εμφύλιο, και του τρόπου που το τραύμα αυτό βιώθηκε και διαχειρίστηκε από τη μάνα και τα παιδιά της. Ο Δημήτρης Θρασυβούλου δίνει τη φωνή της λογοτεχνίας στους απλούς ανθρώπους που δεν μίλησαν αν και οι ζωές τους σφραγίστηκαν από όσα συνέβησαν τότε. Το βιώματα αυτά προσπαθήσαμε να αφομοιώσουμε, να εκφράσουμε θεατρικά και εν τέλει να κοινωνήσουμε μαζύ σας.

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη από 3-24 Μαρτίου στις 9μμ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Κρατήσεις: 6982347557 και 6978154158. -------------------------------------------------------------------------------------------

Συντελεστές Σκηνοθεσία: Στέλιος Μάρκου Μουσική: Μανώλης Βουλαρίνος Σκηνικά: Παρθενόπη Αρμενάκη, Στέλιος Μάρκου Κουστούμια – Κονσόλες: Πολύκαρπος Μπαχαρίδης Φωτογραφίες: Νίκος Αγγελής Υποβολείο: Μαρία Κουμούλη Αφίσα – Πρόγραμμα: Βασίλης Τραπεζανλίδης Διανομή Μάνα: Αλίκη Μαμουλή Γιώργος: Κώστας Βαρβαδούκας Μαρίτσα: Παρθενόπη Αρμενάκη Χρήστος: Κώστας Φώτεινας Μιχάλης: Κώστας Νεοχωρίτης

Ευχαριστούμε το Στέλιο Κνίτη γιατί φροντίζει να είμαστε άψογοι στις φορολογικές μας υποχρεώσεις το Γιώργο Κωσταντινίδη (Soundcolours) γιατί μας σώζει όταν οι συχνές ζημιές στα φώτα και στον ήχο απειλούν τις παραστάσεις μας και την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου γιατί μας παραχωρεί το Αμφιθεάτρο για πρόβες και παραστάσεις.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software