officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Tα εγκαίνια του γραφείου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου

22 Απρ, 2019 - 02:04
Tα εγκαίνια του γραφείου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου

Τα εγκαίνια του γραφείου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ πραγματοποιήθηκαν  την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17:30, στο κτήριο Νταέλ (παλιό γηροκομείο Σάμου) στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, παρουσία του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου μετά της συζύγου του κας Έφης Αγγελοπούλου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρη Βογιατζή, της προέδρου του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κας Άννης Ανδρεάδου, του κ. Κυριάκου Πατσίδη πρόεδρο ΝΠΔΔ, εκπροσώπου της Ταξιαρχίας 79 ΑΔΤΕ, την πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Σάμου κας Μαρίας Μαυρίδου, του Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου κ. Δημήτρη Χατζή, της ειδικής συνεργάτιδας του Δημάρχου Σάμου κας Μαρίας Παπαδάμ, της κας Μυρσίνης Ζαβουδάκη από το γραφείο του Δημάρχου, του επιχειρηματία κ. Γιώργου Διονυσίου, καθώς και δεκάδων μελών του ΧΟΡ.Ο.Σ.

Το νέο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα πάτερ Ιωακείμ Μοσχονάς, ο οποίος και με την ιδιότητα του ως μέλος της επιτροπής του Γηροκομείου Σάμου που παραχώρησε τον χώρο, έδωσε τις ευχές του προς το έργο του Ομίλου. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική πορεία και το έργο που επιτελεί ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στο νησί μας.

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Αντιπρόεδρο και χοροδιδάσκαλο του ΧΟΡ.Ο.Σ Μάκη Ευαγγέλου, όταν ο Δήμαρχος Σάμου του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στη διατήρηση και προβολή της Σαμιακής παράδοσης. Ο δικός μας Μάκης, μας συγκίνησε όλους αφού ήταν εμφανή η έκπληξη του για την τιμή που το έκανε ο Μιχάλης Αγγελόπουλος. Όλοι στον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ είμαστε περήφανοι για την πορεία που έχει ο Όμιλος μας αλλά και για το έργο που προσφέρουν όλα τα μέλη μας.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κεραστούν από τα εκπληκτικά εδέσματα που είχαν φτιάξει οι γυναίκες του Ομίλου μας και τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη που προσφέρουν σε κάθε δράση μας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο ‘Αλισαβώ’ από το οποίο φυσικά δεν έλειπε ο πολύς χορός. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν κοντά μας σε αυτή τη σημαντική στιγμή του Ομίλου μας και δεσμευόμαστε το νέο μας γραφείο να είναι ο πυρήνας για ακόμα περισσότερες δράσεις τέχνης και πολιτισμού.

Εκ του Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software